fbpx

Kako je bil kozarec marmelade kriv za ločitev Shakire in Gerarda Piqueja

Razmerje Shakire in Gerarda Piqueja je pod drobnogledom vse odkar je pevka izdala pesem, ki očitno negativno govori o njenem bivšem. Tako zelo, da o njuni zvezi in kozarcu marmelade krožijo nove govorice.

Če si morda spregledala, sta se 45-letnica in njen mož razšla leta 2022 po 11-ih letih zakona. Gerard naj bi se medtem preselil in je zdaj v zvezi s Claro Chia Marti.

Preberi si tudi:
Konec je! Shakira in Gerard Piqué sta se po 11-ih letih razšla

Konec je! Shakira in Gerard Piqué sta se po 11-ih letih razšla

Shakira in Gerard Piqué gresta vsak svojo pot. 45-letna kolumbijska pevka in 35-letni nogometni superzvezdnik sta v skupni izjavi v soboto, 4. junija potrdila, da se ločujeta. “Žal…

Ne vemo natančno, kaj se je dogajalo v zakulisju pred njunim razhodom, vendar pa nova poročila trdijo, da je Shakira posumila, da je njen bivši nezvest, potem ko je opazila, da je nekdo jedel iz njenega kozarca marmelade, medtem ko je bila na potovanju.

Shakira naj bi bila radovedna glede izginjajoče marmelade, saj je Gerard ni jedel.

Čeprav od zvezdnice ni trdnih dejstev, ki bi podprla obtožbe, so se oboževalci poglobili v teorijo in menijo, da je Shakira na zgodbo namignila v svojem lanskem videospotu “Te Felicito”.

V njej odpre hladilnik in v njem zagleda glavo svojega sodelavca. Med intervjujem za This Morning je pevka menda povedala, da je odprla hladilnik, “da bi našla resnico.”

Preberi si tudi:
Shakira - Modna.si

Pevka Shakira najprej na sodišče nato pa v zapor?

O pevkini prihodnosti bo odločalo sodišče. Nekaj novega je bilo razkrito v Shakirinem boju proti španskim oblastem glede njene domnevne davčne utaje. Po poročanju Associated Pressa je španski…