Kako Kate Middleton in Meghan Markle ostajata fit med karanteno

Sta kot jing in jang!

Če je tvoj cilj, da tudi v času karantene ostaneš fit, potem si enaka vojvodinji kambriški in vojvodinji suseški. Strog režim vadbe je bil za obe dami ne le osnova vsakdana, ko sta se poročili v kraljevo družino, ampak način življenja. Dobra novica? Njihovi rutini je razmeroma enostavno posnemati.


Medtem ko sta vadba in kondicija pomembni tako za Kate kot za Meghan, pa telovadita na povsem različne načine. Medtem kot tekmovanje za vadbo motivira Kate, je Meghan bolj navdušena nad wellnessom in povezavo med telesom in umom.

Kate: Tekmovanje

Kate je že po naravi športnica. Že kot otrok se je ukvarjala s športom se pogosto udeleževala telesnih aktivnosti na kraljevskih dogodkih. Zelo rada preživlja čas na prostem kadarkoli je kakšen športni dogodek, na katerem lahko sodelujeta z Williamom, sta zelo tekmovalna drug proti drugemu.

Kateina najljubša dejavnost – še posebej med karanteno – je tek po Anmer Hallu, njeni podeželski hiši v Norfolku v Angliji. Poleg tega pa Kate tam tudi igra tenis in plava. Je pa vojvodinja tudi ljubiteljica smučanja, kolesarjenja in veslanja, kar dokazuje dejstvo, da je avgusta 2019 z Williamom sodelovala na uvodni regati kraljevega pokala.

Kate si želi biti dober vzor svojim trem otrokom princu Georgu (7), princesi Charlotte (5) in princu Louisu (2), zato vadi vsak dan.

Meghan: Wellness

Za vojvodinjo suseško gre pri treningu manj gre za tekmovalnost in bolj za osredotočanje na samo sebe in iskanje ravnotežja. Kot taki so številni Meghanini treningi izvedeni v samoti – kot nalašč za čas, ko smo socialno distancirani.

Meghan je obsedena z jogo in se resnično ukvarja z wellnessom in meditacijo. Večkrat na dan poskuša izvesti 15-minutne seanse joge, vendar je zdaj, ko ima sina Archija, veliko težje najti čas zanjo. Zelo rada pa ima tudi pilates, za katerega pravi, da je “nekaj najboljšega, kar lahko narediš za svoje telo”. Je pa Meghan aktivna tudi tako, da sprehaja svoje pse in občasno teče z njimi.

Ima pa Meghan v njihovem domu v kalifornijskem Montecitu tudi bazen, fitnes, suho in mokro savno in zunanje igrišče za Archija, tako da se zagotovo poslužuje tudi teh aktivnosti.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry