Kako lahko 7 jesenskih trendov nosiš že zdaj

Še vedno je zelo toplo, vendar naše misli že počasi uhajajo v jesen. Ne, ne, nismo nori, nikakor si še ne želimo konca poletja, pred nami je še kar nekaj poletnih avgustovskih dni! So pa jesenske kolekcije za leto 2015 tako zelo dobre, da si jih želimo nositi že zdaj. Namesto, da se od glave do pet oblečeš v jesensko-zimska oblačila in se prepotiš do kosti, ti bomo v nadaljevanju predstavili najboljše jesenske trende in razložili, kako jih lahko nosiš že zdaj (brez kapljice potu!).

Trend: GRAFIČNI VZOREC

Namesto da posnemaš Diorjev videz z modne revije z dolgo grafično obleko, visokimi škornji in plaščem, se poleti raje odloči za top z vpadljivim potiskom ali pa torbico.

Trend: MILITARISTIČNO

Vojaško navdahnjen in do tal dolg plašč nikakor ne moreš nositi sredi avgusta, lahkotna in srednje dolga jakna ali kratke hlače v podobnem slogu pa so popolnoma primerne za ta letni čas.

Trend: ŽAMET

Če verjameš ali ne, se žamet (tkanina, ki se jo bolj povezuje s hladnejšimi meseci v letu) lahko nosi tudi poleti, vendar v obliki sandalov ali superg brez vezalk.

Trend: NEŽNI PASTELI

Skoči to poletje v ujemajoči se komplet v nežnem pastelnem odtenku!

Trend: ŽENSTVENOST

Medtem ko so mošnjičkaste bucket torbice in nahrbtniki trenutno zelo popularni, pa bo jeseni na ulicah zavladala ženstvena torba z ročajem.

Trend: RESE IN RESICE

Saj vemo, da že zdaj zažigaš v gležnarjih, ki jih kombiniraš s kratkimi hlačami in krili, zato namesto klasičnih raje obuj take z resami in prehiti jesenske modne smernice.

Trend: ČRNO-BELO

Komaj že čakamo čas, ko bodo listi začeli spreminjati barve in bomo lahko nosile tople, debele in mehke črno-bele puloverje, ampak za zdaj bo obleka v teh barvah popolnoma dovolj.

Kateri pa je tvoj najljubši jesenski trend?