fbpx

Kako naprava Samsung Bespoke Jet spreminja čiščenje za lastnike hišnih ljubljenčkov

Naši kosmati prijatelji nam prinašajo neizmerno veselje in druženje, vendar je z njihovo prisotnostjo povezana tudi neizogibna naloga nenehnega pospravljanja za njimi. Lastniki hišnih ljubljenčkov še predobro poznajo izzive, ki jih prinaša ohranjanje doma brez dlak, blata in občasnega nereda. Na srečo si je Samsung z inovativnim sesalnikom Bespoke Jet vzel k srcu potrebe lastnikov hišnih ljubljenčkov. V tem članku bomo raziskali, kako sesalnik Samsung Bespoke Jet revolucionarno spreminja čiščenje za lastnike hišnih ljubljenčkov in jim omogoča lažje dihanje ter boljše življenje v čistem okolju.

Zavezanost čistoči

Pri zasnovi sesalnika Bespoke Jet je Samsung presegel vse meje, da bi zagotovil učinkovito in higienično čiščenje. Pozornost do podrobnosti in funkcije tega sesalnika so posebej prilagojene potrebam lastnikov hišnih ljubljenčkov pri čiščenju. Sesalnik Bespoke Jet z močnim sesanjem in naprednim filtrirnim sistemom učinkovito zajema in ujame dlake hišnih ljubljenčkov, alergene ter prah, tako da v zraku ali na tleh ne pušča sledi ali umazanije.

Ena od izstopajočih lastnosti sesalnika Bespoke Jet je njegova inovativna čistilna postaja “vse-v-enem”. Ta postaja samodejno izprazni koš za prah sesalnika, pri tem pa zadrži 99,999 % prašnih delcev, kar zagotavlja okolje, kjer tudi v zraku ni prahu. Ko priključite sesalnik Bespoke Jet na postajo za čiščenje, ta samostojno izprazni koš za prah in začne polniti sesalnik. Samsung tehnologija Air Pulse, uporabljena med postopkom praznjenja, uporablja močan zračni tlak, ki preprečuje razpršitev drobnih prašnih delcev v zrak, kar še poveča čistočo vaših bivalnih prostorov.

Sesalnik Samsung Bespoke Jet - Modna.si
Inovativna čistilna postaja vse-v-enem samodejno izprazni koš za prah sesalnika, pri tem pa zadrži 99,999 % prašnih delcev.

Enostavna uporaba za vso družino

Sesanje je bilo v preteklosti zaradi težkih in okornih naprav bolj kot ne opravilo, ki je bilo rezervirano le za odrasle. Z napravo Bespoke Jet pa lahko pri vzdrževanju čistega doma sodelujejo tudi otroci. Namreč Bespoke Jet tehta le 1,44 kilograma. Ta lahka zasnova ne izboljšuje le uporabnosti, temveč tudi zmanjšuje obremenitev zapestij, uporaba pa tako postane otročje lahka in je hkrati priložnost, da v vsakodnevna opravila vključite tudi mlajše člane družine in jih s tem priučite zdravih in koristnih navad ter odgovornosti za skupno gospodinjstvo.

Močno sesanje

Ključni dejavnik učinkovitosti vsakega sesalnika je njegova sesalna moč. Sesalnik Bespoke Jet se ponaša z vrhunskim digitalnim inverterskim motorjem, ki po hitrosti, velikosti, učinkovitosti in življenjski dobi baterije prekaša običajne motorje. Ta napredni motor ustvarja neverjetno sesalno moč, saj se vrti s hitrostjo do 135.000 vrtljajev na minuto. Ta povečana sesalna moč zagotavlja učinkovito zajemanje in odstranjevanje tudi najbolj drobnih dlak hišnih ljubljenčkov in umazanije s tal ter površin.

Sesalnik Samsung Bespoke Jet - Modna.si
Digitalni inverterski motor ustvarja neverjetno sesalno moč, saj se vrti s hitrostjo do 135.000 vrtljajev na minuto.

Izboljšano čiščenje s tehnologijo Jet Cyclone

Za še večjo zmogljivost sesanja je sesalnik Bespoke Jet opremljen s tehnologijo Jet Cyclone. Ta funkcija vključuje 27 strateško nameščenih zračnih odprtin, ki zmanjšujejo izgube pri sesanju. Visoko učinkovita struktura multiciklona ustvarja optimizirano pot zračnega toka in zmanjšuje zračni upor okoli posode za prah. Ta inovativna tehnologija ne povečuje le splošne zmogljivosti sesalnika, temveč zagotavlja tudi higienično zadrževanje tudi najmanjših sesanih prašnih delcev.

Kombinacija estetike in funkcionalnosti

Bespoke Jet ni le zmogljivo orodje za čiščenje, temveč tudi eleganten dodatek za vaš dom. Samsung je ta sesalnik zasnoval tako, da se brezhibno zlije s katero koli notranjostjo in izžareva eleganco ter intuitivnost. Elegantna in sodobna zasnova sesalnika Bespoke Jet dopolnjuje vaš domači dekor, hkrati pa izboljša vašo splošno izkušnjo čiščenja.

Sesalnik Samsung Bespoke Jet - Modna.si
Sesalnik Bespoke Jet dopolnjuje vaš domači dekor, hkrati pa izboljša vašo splošno izkušnjo čiščenja.

Ena od značilnosti sesalnika Bespoke Jet je digitalni zaslon LCD, ki uporabnikom med čiščenjem zagotavlja bistvene informacije.

Intuitivni zaslon vas obvešča o življenjski dobi baterije, načinih čiščenja in opomnikih za vzdrževanje, tako da imate vse potrebne informacije na dosegu roke.

Poleg uporabniku prijaznega vmesnika je naprava Bespoke Jet opremljena z vrsto nastavkov, namenjenih za opravljanje različnih nalog čiščenja. S teleskopsko cevjo lahko brez težav dosežete visoke površine, kot so kuhinjske omarice in garderobne omare, in tako ne potrebujete lestve ali stopničk. Z nastavkom, posebej zasnovanim za dlake hišnih ljubljenčkov, lahko s pohištva, preprog in oblazinjenja zlahka odstranite trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov, tako da v vašem domu ne bo alergenov in zagotovite čisto okolje za vas ter vašega kosmatega spremljevalca.

Z naložbo v Samsung Bespoke Jet lahko lastniki hišnih ljubljenčkov lažje zadihate in bolje živite, saj veste, da imate ob sebi zanesljivega ter učinkovitega spremljevalca za čiščenje. Poslovite se od težav z dlakami in alergeni hišnih ljubljenčkov ter si zagotovite higieničen življenjski prostor, v katerem lahko skupaj s svojimi kosmatimi prijatelji kakovostno živite.

Posebna ponudba, ki je ne smete zamuditi

Sesalnik Samsung Bespoke Jet - Modna.si
Ob nakupu enega izmed izbranih sesalnikov Jet, prejmete dodatno baterijo kot darilo in 3-letno garancijo.

Ste pravkar končali veliko urejanje doma, se odločili za počitek, a skozi sončne žarke, ki padajo skozi okno, vidite prašne delce, ki letijo vsepovsod? Morda je čas za nekaj dodatne čistilne energije, da svojo prihranite za lepše stvari.

Oglejte si posebno ponudbo, ki bo v vaš dom vnesla dodatno moč čiščenja. Izberite enega izmed izbranih sesalnikov Jet in prejmite dodatno baterijo kot darilo in 3-letno garancijo.

Promocija velja od 6. 6. do 7. 7. 2023 ali do razprodaje zalog. Več informacij na tej povezavi: https://www.samsung.com/si/offer/extra-cleaning-power-2023/.