Domov » Moda & stil » Kako (ne) nositi skinny kavbojke leta 2020

Kako (ne) nositi skinny kavbojke leta 2020

Moda & stil
Kako (ne) nositi skinny kavbojke leta 2020
📷 Janni Olsson Delér

Ko so se skinny kavbojke prvič pojavile na modni sceni, si je večina zagotovo mislila, da bodo ostale med nami le nekaj mesecev. In kako zelo smo se motile. Minilo je že približno 15 let, odkar smo jih lahko prvič zagledali na policah trgovin in presenetljivo ne izgleda, da bi šle kaj kmalu v pozabo.

Zelo verjetno v omari nimaš le enega para in če želiš v njih tudi prihodnje leto izgledati modno napredno, potem imamo zate nasvet: pomisli na obutev.

V nadaljevanju ti prikazujemo 4 modele čevljev, ki jih vsekakor obuj zraven skinny kavbojk in 3, ki jih raje kombiniraj k čemu drugemu.

DA: Krajše skinny kavbojke + Vojaški čevlji

Obstaja razlog, zakaj so skinny kavbojke najbolj priljubljene pri manekenkah v prostem času: tako zelo enostavno jih je kombinirati in izgledajo odlično tudi s čevlji brez pete, kakršni so vojaški čevlji. Krajši model izgleda veliko bolj modno od modela, ki je nekaj centimetrov predolg. Poleg tega pa takšen videz ne pristoji samo suhicam, ampak vsem oblikam postav.

DA: Svetel jeans + Škornji čez koleno

Pri skinny kavbojkah je odlično to, da so kot prazno platno – nosiš jih lahko s praktično katerimkoli modelom čevljev. Vendar pa naj bo leto 2020 leto svetlih oprijetih kavbojk in škornjev čez koleno, ki so lahko ali usnjeni ali semiš.

DA: Razkriti gležnji + Superge

Naj vso pozornost ukradejo trendovske superge, zato jih kombiniraj s kavbojkami, ki nekoliko razkrivajo gležnje. Nekoliko raztrgan spodnji rob ustvari ravno pravšnjo mero drugačnosti.

DA: Zbledele črne skinny kavbojke + Črni gležnarji

Kombiniranje črne na črno ustvari iluzijo neskončnih nog – ko skoraj ne moreš določiti, kje se končajo kavbojke in začnejo gležnarji. Čeprav ta videz ni nič posebnega, pa je zelo klasičen, s čimer pa nikoli ne moreš zgrešiti.

NE: Temne raztrgane kavbojke + Svetli gležnarji

Ta videz izgleda precej nezrelo in zastarelo. Čeprav so špičasti gležnarji povsem v trendu, pa izrazit kontrast optično skrajša tvoje noge. Raje jih kombiniraj z boyfriend kavbojkami ali drugim ležernim modelom za bolj sproščen videz.

NE: Zbledele kavbojke + Vzorčasti natikači

Zbledele kavbojke, ki so že skoraj bele, zelo spominjajo na leto 2000. Ko jih kombiniraš z opaznimi, vzorčastimi natikači, pomešaš med seboj dve eri in ustvariš videz, kot da bi šlo nekaj narobe s potovanjem s časom.

NE: Prave modre kavbojke + Balerinke

Če je tvoj videz nekoč nosila Lauren Conrad v seriji The Hills, potem je zelo verjetno že zastarel. Poleg tega pa balerinke sploh niso dobre za tvoja stopala. Kljub temu ta kombinacija ni popolnoma zgrešena. Zraven namesto balerink obuj loaferke in tvoj videz bo v trenutku primeren za leto 2020.