Kako supermanekenke zmanjšajo celulit in vraščanje dlak

Cindy Crawford in Miranda Kerr že desetletje prisegata na to tehniko.

Prihaja letni čas, ko bo zaradi toplejših dni razkrite nekoliko več gole kože in večina med nami si zagotovo želi, da bi koža izgledala čim lepša. To pomeni nič vraslih dlak in čim manj celulita, kajne?

Supermanekenka Miranda Kerr je pravkar razkrila enega od lepotnih trikov, ki ji je spremenil življenje vse od tarkat, ko ga je začela prakticirati: skrivnostni lepotni trik, zaradi katerega je zadnjih 10 let njena koža sijoča.


V intervjuju za People je nedavno razkrila: “Obožujem krtačenje suhega telesa in to počnem že več kot 10 let! Vsako jutro poskušam dati temu prednost, preden se stuširam,” je Miranda povedala o svoji krtači Revive Body Brush od Aromatherapy Associates. “To je odličen način za pospeševanje krvnega obtoka, odstranjevanje odmrlih kožnih celic in spodbujanje limfne drenaže. Prav tako se mi zdi resnično energično!”

Če še nisi slišala za suho ščetkanje telesa, je v bistvu točno to: s ščetko za telo pred tuširanjem skrtačiš celo telo oziroma problematične dele. Poleg poživljajočega učinka lahko zmanjša tudi videz celulita in omogoči, da se izdelki za nego kože bolje absorbirajo. Prav zaradi tega je morda tudi Cindy Crawford oboževalka krtačenja kože.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si