Domov » Lepota & zdravje » Kako ti kapljice za oči pomagajo do sijočega izgleda Jennifer Lopez

Kako ti kapljice za oči pomagajo do sijočega izgleda Jennifer Lopez

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Kako ti kapljice za oči pomagajo do sijočega izgleda Jennifer Lopez
📷 Profimedia

Če si kdaj želela posnemati znameniti sijoči videz Jennifer Lopez, končala pa z lisami oranžnega bronzerja po celem obrazu, nisi edina. Ta naravni sijaj od znotraj je precej težko doseči, zato smo zelo veseli, da je zvezdniški vizažist Vincent Oquendo razkril korake do tega prepoznavnega J.Lo sijaja.

Ključne so kapljice za oči!

Vincent ti svetuje, da najprej v oči kaneš nekaj kapljic, da odstraniš kakršnokoli rdečico na beločnicah in pritegneš pozornost na kožo. Nato pa pripravi kožo na nadaljnje ličenje (nanesi kremo, primer in podlago) in začrtaj obrvi. Naslednji korak je privihanje trepalnic in nanos svetlega črtala v kremnem odtenku na spodnjo veko, s čimer odpreš pogled.

Ko je čas za konturo, Vincent najprej raje nanese kremni bronzer. “Želiš si ustvariti globino in edini način, kako lahko to narediš je, da uporabiš več različnih tekstur.” Preko kremnega nato naneseš bronzer v prahu, s katerim ga fiksiraš. Na koncu pa na ličnice s čopičem nanesi še malo tekočega osvetljevalca.

Da uravnotežiš sijaj kože, Vincent predlaga, da naneseš isti osvetljevalec tudi na veke. Le-te nato zasenči z bronzerjem, ki si ga uporabila na licih, na notranje kotičke oči pa osvetljevalec v zlatem odtenku. Očesni videz zaključi z nekaj sloji maskare za volumen in podaljševanje.

Celotni makeup fiksiraj s kompaktnim pudrom, čisto na koncu pa na ustnice nanesi še šminko ali balzam.