Kako v trenutku impresionirati fanta na prvem zmenku

Zmenki. Nekatere ženske zmrazi že ob sami misli na to. Kaj obleči? O čem se pogovarjati? Mu bo všeč tvoja osebnost in smisel za humor? Če te je začelo zvijati v želodcu ob prebiranju teh stavkov, potem ti lahko rečemo le to: sprosti se!

Ne glede na to ali si na novo samska ali pa si se odločila, da najdeš svojega princa na belem konju, zelo pomembno je zavedati se, da so zmenki lahko zelo zabavni. Čeprav se ti morda ne zdi, pa imaš veliko več nadzora nad vsem in povsem OK je, da to izkoristiš.

Kaj obleči za na prvi zmenek?

Čeprav ne obstajajo pravilna ali napačna oblačila, pa ti v nadaljevanju ponujamo nekaj opcij, ki vedno očarajo.

Obleka na preklop: Takšna silhueta laska vsem oblikam postave in je popolna izbira za prvi zmenek, saj z njo razkriješ malo dekolteja, poleg tega pa tudi ustvari čudovite obline, tudi če jih sicer nimaš.

Skinny kavbojke + bodi: Če bo zmenek bolj sproščene narave, potem so oprijete kavbojke odlična izbira. Kombiniraj jih z bodijem, zaradi katerega boš izgledala zelo zapeljivo.

Nekaj rdečega: Morda razmišljaš, da je najboljša barva črna, vendar pa boš veliko bolj impresionirala fanta v rdečih oblačilih. Je odlična barva za privlačenje pozornosti ljudi in ljudem daje vtis, da se ne bojiš vseh oči uprtih vate. Lahko je to rdeča obleka ali pa rdeči top s skinny kavbojkami, bodi drzna in obleci rdečo!

Kako impresionirati fanta na prvem zmenku?

Bodi samozavestna. Čeprav je to veliko lažje reči kot pa dejansko narediti, pa boš fanta brez dvoma impresionirala s tem, da boš zadovoljna v svoji koži. Pri tem ti lahko pomaga meditacija ali pa samo-spodbujanje (pred zmenkom se poglej v ogledalo in povej vsaj pet stvari, ki jih občuduješ na sebi).

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry