Kako Victoria’s Secret manekenke skrbijo za svojo kožo

Ko te povabijo, da nastopiš na Victoria’s Secret modni reviji je nekako tako, kot da bi nastopila na modnem Super Bowl-u. In tako kot najboljši športniki vsako leto upajo, da bodo domov odnesli Vince Lombardi trofejo, ta dekleta še kako dobro vedo, da je priprava absolutno ključnega pomena, da razturaš na modni pisti (da se počutiš udobno, ko pred milijoni ljudi korakaš v samo spodnjem perilu, zahteva ogromno napornega dela!).

In medtem, ko je vsak angelček prava mala enciklopedija trikov za hitro oblikovanje postave (kardio), nezdrave prehrane (burgerji) in ostalih skrivnosti iz dežele modelov, smo vseeno najbolj firbčne glede tega, kaj ta dekleta pravzaprav uporabljajo na svoji koži na obrazu, da izgledajo tako brezhibno kot njihova telesa.

Šest Victoria’s Secret angelčkov je razkrilo svoje lepotne skrivnosti in ja, “pitje ogromnih količin vode” se ponovi točno tolikokrat, kot pričakuješ.

Gigi Hadid

“Pravzaprav že od nekdaj uporabljam marelični piling znamke St. Ives.”

Leomie Anderson

“Obraz si samo umijem. Ne, hecam se. Mislim, da ima največ zaslug pitje velikih količin vode in trenutna uporaba Clarisonic ščetke za čiščenje obraza, ki je resnično izjemna. Po telesu uporabljam gel za prhanje z naravnim karitejevim maslom, ki pa se ga lahko uporablja tudi na obrazu.”

Ming Xi

“Mislim, da so prestižni Clé du Peau izdelki – črna linija – resnično izjemni v zimskem času. V poletnem času pa uporabljam izdelke znamke Eve Lom, ki so zelo vlažilni, vendar pa niso tako hranilni, zato v zimskem času spremenim negovalno rutino.”

Joan Smalls

“Kadarkoli pijem vodo, ji vedno dodam še malo limone za prijeten okus, poleg tega pa je limona tudi odlična za kožo, za metabolizem in prebavni sistem. In nikoli tudi ne pozabim nanesti seruma. Sama uporabljam Estée Lauder Advanced Night Repair, ki pa ga nanesem tako zjutraj kot tudi zvečer, ne samo zvečer.”

Josephine Skriver

“Po vsej verjetnosti bom zvenela kot TV reklama, ampak sem velika ljubiteljica Proactiv-a. Sistem sestavljen iz treh korakov je resnično sčistil mojo kožo. Prav tako pa je zelo pomembna tudi hidracija. Popijem veliko vroče vode z limono in veliko vode tekom dneva. Poskušam ne pretiravati z izdelki, ker imam tako ali tako večino časa ogromno izdelkov na koži, zato v prostem času zelo poenostavim rutino.”

Kendall Jenner

“Vedno si je potrebno očistiti obraz pred spanjem. In pa preproste stvari – pravilno prehranjevanje in pitje ogromnih količin vode.”