Kanye West razkril, zakaj je leta 2009 v resnici prekinil govor Taylor Swift

Kanye West je na kratko spregovoril o Taylor Swift v svojem novem podkast intervjuju z Nickom Cannonom.

43-letni raper in modni oblikovalec je razkril, da mu bog daje informacije in da če “bog noče, da tečem na oder in rečem, da je Beyoncé imela najboljši video, me ne bi posedel v prvo vrsto” je navedel kot razlog, zakaj je na odru prekinil zahvalni govor Taylor leta 2009 na MTV VMA glasbenih nagradah.

Če morda ne veš, medtem ko je Taylor držala kipec v roki in imela svoj zahvalni govor za najboljši ženski video za pesem “You Belong to Me”, je Kanye stekel na oder, prekinil njen govor in dejal, da si je Beyoncé zaslužila nagrado za “Single Ladies”.

“Trenutno mi bog daje informacije,” je Kanye povedal Nicku v podkastu Cannon’s Class. “Če Bog noče, da stečem na oder in rečem, da ima Beyoncé najboljši video, me ne bi posedel v prvo vrsto. Sedel bi zadaj.”

In nadaljeval: “To se ne bi zdela tako glupa ideja, ker še nikoli nisem slišal za to osebo [Taylor], “Single Ladies” pa je eden najboljših videov vseh časov. In Hennessy-ja sem pil samo zato, ker nisem želel iti na podelitev nagrad, ker je bilo to nastavljeno.”