Kardashian-Jenner družina poustvarila prvi ‘KUWTK’ uvodni video

Bolj kot so se stvari spreminjale, bolj so slavne sestre ostajale enake!

Resničnostno serijo Keeping Up With the Kardashians snemajo že 10 let. Tako je, današnji 10-letniki nikoli niso živeli v svetu, ko Kris, Kim in ostale članice niso imele svojega televizijskega šova. V počastitev desetletnice je Kardashian-Jenner družina poustvarila prvi intro za njihovo resničnostno serijo, ki je izgledal takole:

V novejšem, nedvomno bolj glamuroznem videu, se Kris Jenner pelje v helikopterju, Kourtney Kardashian uživa ob bazenu, Khloe Kardashian trenira v fitnesu, Kendall Jenner je v zakulisju modnega šova, Kylie Jenner pa med vožnjo z Lamborghinijem ustavi policija. Kim, tako kot že od nekdaj, porabi celo večnost za oblačenje, tokrat za svetleči popolnoma oprijet kombinezon. Nato pa vidimo poustvaritev prve uvodne špice: Kris razporeja svoje hčere za otvoritveni posnetek, Khloe se pritožuje nad tem, da Kim zamuja, ko ta le pride v kader in poskuša ukrasti vso pozornost.

V tokratni verziji ne nastopata niti Rob Kardashian niti Caitlyn Jenner, kar odraža spremenjene odnose med družinskimi člani, ki še vedno sodelujejo v oddaji. Kljub vsemu pa je neverjetno, kako so se stvari spremenile – še bolj so bogati, kot so bili prej, čeprav so še vedno ista družina na svoj zabavno-čuden način. Nov napovednik si oglej v videu spodaj:

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry