Domov » VIP » Kardashian-Jenner družina poustvarila prvi ‘KUWTK’ uvodni video

Kardashian-Jenner družina poustvarila prvi ‘KUWTK’ uvodni video

VIP
Kardashian-Jenner družina poustvarila prvi ‘KUWTK’ uvodni video
📷 Youtube

Bolj kot so se stvari spreminjale, bolj so slavne sestre ostajale enake!

Resničnostno serijo Keeping Up With the Kardashians snemajo že 10 let. Tako je, današnji 10-letniki nikoli niso živeli v svetu, ko Kris, Kim in ostale članice niso imele svojega televizijskega šova. V počastitev desetletnice je Kardashian-Jenner družina poustvarila prvi intro za njihovo resničnostno serijo, ki je izgledal takole:

V novejšem, nedvomno bolj glamuroznem videu, se Kris Jenner pelje v helikopterju, Kourtney Kardashian uživa ob bazenu, Khloe Kardashian trenira v fitnesu, Kendall Jenner je v zakulisju modnega šova, Kylie Jenner pa med vožnjo z Lamborghinijem ustavi policija. Kim, tako kot že od nekdaj, porabi celo večnost za oblačenje, tokrat za svetleči popolnoma oprijet kombinezon. Nato pa vidimo poustvaritev prve uvodne špice: Kris razporeja svoje hčere za otvoritveni posnetek, Khloe se pritožuje nad tem, da Kim zamuja, ko ta le pride v kader in poskuša ukrasti vso pozornost.

V tokratni verziji ne nastopata niti Rob Kardashian niti Caitlyn Jenner, kar odraža spremenjene odnose med družinskimi člani, ki še vedno sodelujejo v oddaji. Kljub vsemu pa je neverjetno, kako so se stvari spremenile – še bolj so bogati, kot so bili prej, čeprav so še vedno ista družina na svoj zabavno-čuden način. Nov napovednik si oglej v videu spodaj: