Domov » Moda & stil » Kate Middleton in Meghan Markle ne boš nikoli videla v TEJ barvi oblačil

Kate Middleton in Meghan Markle ne boš nikoli videla v TEJ barvi oblačil

Moda & stilVIP
Kate Middleton in Meghan Markle ne boš nikoli videla v TEJ barvi oblačil
📷 Profimedia

In za spremembo nima to nobene zveze s kraljevim protokolom!

Z vsemi modnimi pravili in predpisi, ki veljajo za člane kraljeve družine je pravi čudež, da uspeva Kate Middleton in Meghan Markle tako uspešno slediti prav vsem.

Očitno pa obstaja ena stilska skrivnost, ki jo poznata obe vojvodinji in nima nobene zveze s kraljevimi pravili, ampak bolj s tem, da sta “slavni”.

Vsi vemo, da Meghan obožuje nevtralne odtenke ter da se občasno odene tudi v bolj živahne. Kaj pa Kate? Njena garderobna omara je v resnici polna barv, od rdeče do roza, modre in zelene.

Si morda opazila, katere barve nobena od njiju nikoli še ni oblekla in je zelo verjetno tudi ne bo (vsaj v javnosti ne)? Ne Kate ne Meghan še nismo nikoli videli v oranžnih oblačilih. Razlog, zakaj vojvodinji nikoli ne oblečeta oblačil oranžne barve je, da naj ne bi najbolje izgledala na fotografijah, zaradi česar se je na splošno izogibajo tudi hollywoodske zvezdnice.

 

Zabavno dejstvo

Medtem ko se Kate in Meghan strogo izogibata oranžni barvi, pa jo kraljica Elizabeta II z veseljem obleče. Za božič lansko leto se je v javnosti pokazala v oranžnem plašču in klobuku in dokazala, da oranžna tudi na fotografijah izgleda izjemno.