Kate Middleton in princ William preživljata peklenske čase

Ena od prijateljic Kate Middleton in princa Williama je spregovorila med njeno bitko z rakom.

42-letna valižanska princesa je pred dobrim mesecem dni sporočila, da so ji diagnosticirali raka in da bo na kemoterapiji.

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Zakaj princ William ni bil zraven Kate Middleton v videu o diagnozi raka

Pred slabim tednom dni je valižanska princesa Kate Middleton v video sporočilu pogumno priznala, da je zbolela za rakom. Vendar pa so se po objavi videa nekateri spraševali,…

V novem intervjuju je ena od Kateinih priljubljenih modnih oblikovalk izrazila zaskrbljenost zaradi princese Catherine med njenim zdravljenjem raka.

“Trenutno sem zlomljena. Mislim, da gredo skozi pekel,” je Amaia Arrieta povedala za The Telegraph.

“Upam, da se bodo vrnili,” je dodala Amaia. “To je res osebno.”

Kate svoje tri otroke – 10-letnega princa Georgea, 9-letno princeso Charlotte in 6-letnega princa Louisa – oblači v Amaijina oblačila že leta, odkar je bil princ George dojenček.

“Prvič, ko sem ugotovila, da princ George nosi moje modele, sem bila v Waitroseu in videla njegovo fotografijo na naslovnici Hello! revije,” se je spomnila Amaia. “To je bil velik trenutek, ker so prihajali k nam, vendar nikoli ne veš, ali ga bodo dejansko nosili.”

Amaia še naprej tesno sodeluje z otroško varuško Mario Tereso Turrion Borrallo, ki jim oblikuje obleke za pomembne priložnosti, vključno s poroko princese Eugenie leta 2018 in vsakoletnim obiskom cerkve na božični dan.

“To je pogosto zelo kratek rok. Za njih bi naredili vse – otroci na koncu vedno izgledajo čudovito,” je povedala Amaia. “Oblačenje članov kraljeve družine mi daje tako velik ponos, da mi je res pomembno, kako izgledajo.”