Kate Middleton in princ William se pripravljata na četrtega otroka

Vojvodinja Kate Middleton in princ William se, po številnih poročanjih, trudita spočeti četrtega otroka!

Kraljevi par si neizmerno želi povečati družino. Po poročanju medija Us Weekly naj bi par “poskušal” še četrtič zanositi. “Imeti štiri otroke je bil vedno del Kateinega načrta,” je 10. februarja povedal vir. “Zamisel je dala na pavzo, ko se je začela pandemija COVID-19, zdaj pa je na koncu predora zasvetila luč zaradi cepiva, princ George in princesa Charlotte pa naj bi se v šolo vrnili aprila.” Kraljevi vir je še povedal, da se Kate počuti “pripravljeno” poskusiti znova.

39-letna mamica treh otrok si z dedičem na britanskem prestolu deli tudi malega princa Louisa (2) in naj bi se počutila “plodno”, vse odkar je njena mlajša sestra Pippa Middleton decembra 2020 napovedala, da pričakuje otroka. “Nekaj časa je trajalo, da je Kate prepričala Williama,” je nadaljeval vir. “Rekel je, da so trije otroci več kot dovolj. Zaradi misli, da ima štiri, se je počutil preobremenjeno. … Ampak Kateine želje po še enem otroku so ga navdihnile in konec koncev ima rad in ceni varno družinsko okolje, ki ga sam ni nikoli imel, ko je odraščal. Zakaj je ne bi povečali? Potem ko je nekaj časa premljeval, je zdaj na isti strani in je navdušen nad prihodnostjo.”

Bodoči kralj naj bi babici kraljici Elizabeti II že povedal o svojih načrtih z otroci, zaradi česar je monarhinja “prezadovoljna”. Vir je nadaljeval: “Obožuje svoje pravnuke. Rahlo jo skrbi, da kambriški par želi odgrizniti več, kot lahko prežveči, še zlasti zato, ker Kate ne namerava zaposliti druge varuške (želi biti povsem prisotna), a dokler so srečni, je ona srečna.” Notranji vir je še dodal, da Kate upa na še eno hčerko, ker sta si s sestro Pippo tako blizu. “Želi, da ima Charlotte enako prijetno izkušnjo – da odrašča z majhno sestrico, ki ji bo zaupala in pazila nanjo.”