Kate Middleton med borbo z rakom poslala opravičilo

Kate Middleton je med zdravljenjem raka delila redko sporočilo.

V soboto, 8. junija se je 42-letna valižanska princesa “opravičila”, ker je zamudila vaje za Trooping the Colour, ki je parada ob rojstnem dnevu kralja Charlesa, saj se med bitko z rakom drži stran od soja žarometov.

“Želela sem pisati in vam povedati, kako ponosna sem na polk pred Colonel’s Review-jem in Trooping the Colour,” je zapisala Kate v pismu, ki ga je irska garda delila na X-u.

“Cenim vse, ki so letos v četi vadili več mesecev in posvetili veliko ur zagotavljanju, da so njihove uniforme in vaje brezhibne,” je nadaljevala Kate. “Biti vaša polkovnica je še vedno velika čast in zelo mi je žal, da ne morem sprejeti pozdrava na letošnjem pregledu polkovnikov.”

Kate je zaključila: “Prosim, posredujte moje opravičilo polku, vendar upam, da vas bom lahko kmalu spet zastopala. Prosim, pošljite moje najboljše želje in dobro vsem vpletenim.”

Skupaj z deljenjem pisma, ki ga je napisala Kate, je irska garda tvitnila: “Irska garda je bila globoko ganjena, ko je danes zjutraj prejela pismo naše polkovnice, njene kraljeve visokosti, princese valežanske. Njeni kraljevi visokosti še naprej želimo vse dobro pri okrevanju in ji pošiljamo najboljše želje.”

Preberi si tudi:
Kate Middleton, princ William - Modna.si

Princ William odgovoril na vprašanje o zdravju Kate Middleton – Le kaj je želel povedati s tem?

Princ William se je pojavil na dogodku ob 80. obletnici D-Day izkrcanja in prav na tem dogodku se je osebno srečal z nekaterimi vojnimi veterani. En veteran je…