fbpx

Kate Middleton na rdeči preprogi doživela nenavaden modni spodrsljaj

Kate Middleton le redko naredi napako, kar se tiče njenega modnega sloga. Morda je bilo v 12-ih letih, kolikor časa je tudi uradna članica kraljeve družine, le nekaj trenutkov, ki so razdelili internet.

Vendar pa je eden od njenih nedavnih videzov postal viralen iz zelo zanimivega razloga. Živo zelena obleka znamke Solace London, ki jo je valežanska princesa nosila na podelitvi nagrad Earthshot Prize Awards v Bostonu 2. decembra lansko leto, ni bila v središču pozornosti le zato, ker je kršila kraljevi protokol s svojim visokim razporkom pri nogah, ampak zaradi barve, saj je bila takšne zelene barve, kakršno uprabljajo na snemanjih, da lahko enostavno zamenjajo ozadja.

In prav slednje se je zgodilo tudi s Katino obleko. Uporabnik TikToka @Samehoodies si je dal duška in dokazal, kaj vse se lahko naredi z obleko 41-letnice.

@samehoodies Finally some good content 💀💀 #fyp #royals #royalfamily #katemiddleton #william #princewilliam #crown #thecrown ♬ original sound – ALTÉGO

Številni pa so se tudi strinjali, da čeprav je njena stilistka naredila napako, je Kate v tej “zeleni za ozadje” obleki jemala dih in da ji je bila barva kot pisana na kožo.