Kendall Jenner in Justin Bieber v spodnjem perilu Calvin Klein-a

Trenutno najbolj zaželena manekenka je skupaj s parimi kolegi iz zabavne industrije pokazala kar nekaj gole kože v novi zapeljivi reklami za spodnje perilo!

Calvin Klein je razkril svoje oglase za letošnjo spomladansko kampanijo spodnjega perila #mycalvins. V oglasih lahko zasledimo kar nekaj znanih obrazov iz sveta mode in zabave, vendar med vsemi najbolj privablja reklama, na kateri je članica družine Kardashian-Jenner, Kendall Jenner.

Na reklami Kendall leži v postelji, na sebi pa ima belo Calvin Klein majico iz bombaža in spodnje hlačke iste znamke. Na ogled je postavljena njena čudovita postava in dolge noge, medtem ko zasanjana leži na postelji. Na oglasih so zapisani stavki, v katerih pa vsak zvezdnik vstavi manjkajočo besedo po svoji želji. Stavek od Kendall pravi: “I dream in #mycalvins.” (“Sanjam v #mojihcalvinkah.”)

Na oglasih lahko zasledimo tudi Kendrick Lamarja, Fetty Wapa, FKA Twigs in priljubljenega pop pevca in občasnega modela za spodnje perilo, Justina Bieberja, ki je pred kratkim na spletu delil nekaj svojih fotografij v Calvin Klein spodnjicah. Justin na eni izmed njih pozira zraven grškega kipca gole ženske, njegov stavek na oglasu pa se glasi: “I flaunt in #mycalvins.” (“Razkazujem se v #mojihcalvinkah.”)

Drugi oglas pa prikazuje Justina med spanjem, ko z roko varuje svoje premoženje. Pevec pa ni noben novinec v Calvin Klein reklamah za spodnje perilo, saj je s priznano znamko že sodeloval januarja lansko leto.

Direktorica trženja pri Calvin Kleinu, Melissa Goldie je v izjavi za javnost pojasnila cilj oglaševalske akcije: “Ta kampanja je primer, kako se kultura razvija, medtem ko mi govorimo. Združiti smo želeli provokativnost z unikatnim kolektivom različnih vizualnih umetnikov ter ustvariti vsebino, ki vzpodbuja zanimanje za pogovor.”