Kendall Jenner o svoji “fotošopirani” ekstremno dolgi roki

Kendall Jenner je nedavno na svojem Instagram profilu objavila serijo fotografij, med katerimi pa je ena vzbudila ogromno pozornosti in začudenja.

Fotografija, na kateri Kendall čepi in pozira v kopalkah, ni vzbudila pozornosti zaradi manekenkine vitke postave, ampak zaradi njene ekstremno dolge dlani in prstov. Številni so bili prepričani, da je zvezdnica razpotegnila fotografijo in s tem povzročila tak videz roke, vendar pa so bile te obtožbe očitno povsem napačne.

Kendall Jenner - Modna.si
Kendall Jenner (Foto: KendallJenner / Instagram)

Hailey Bieber se je v živo oglasila na Instagramu, kjer je svoji prijateljici pomagala razčistiti dilemo o roki.

@jessthereporter Replying to @matthewwhitham Hailey Bieber posts video poking fun at Kendall Jenner’s long hands – they aren’t photoshopped people #haileybieber #kendalljenner ♬ original sound – Jess Lucero❤️‍🔥☕️

V videoposnetku Hailey reče: “Medtem ko sediš in jo analiziraš, poglej, kako bizarno izgleda njena roka,” medtem ko Kendall pokaže svojo vitko in zelo dolgo roko. “Imela sem izjemno dolge roke x prste,” je bilo zapisano na videoposnetku z dodatkom emocionalnih simbolov nezemljanov.

“To je noro,” se je strinjala Kendall. Njena postava se je vedno razlikovala od njenih slavnih sester. Medtem ko so Kardashian sestre in Kylie Jenner vedno slovele po poudarjenih oblinah, je bila Kendall vedno bolj suha in višja.

Preberi si tudi:
Khloé Kardashian - Modna.si

Khloé Kardashian zasačena pri ožanju svojega pasu na fotografiji

Zakaj si že tako vitka zvezdnica želi še ožjega pasu? Članice družine Kardashian-Jenner so nenehno na udaru kritik zaradi urejanja svojih fotografij, še posebej Khloé Kardashian. 38-letna zvezdnica…