Domov » VIP » Kendall Jenner pravkar razkrila, katera od sester je najslabša mama

Kendall Jenner pravkar razkrila, katera od sester je najslabša mama

VIP
Kendall Jenner pravkar razkrila, katera od sester je najslabša mama
📷 Kendall Jenner / Instagram

Uau, to pa je presenetljiv odgovor!

Kendall Jenner je bila nedavno gostja v oddaji The Late Late Show z Jamesom Cordenom, v kateri je razkrila, katera od njenih sester je po njeno najslabša mama.

Med razvpitim segmentom pogovorne oddaje “Spill Your Guts Or Fill Your Guts” je morala Kendall sprejeti nekaj težkih odločitev, ko ji je vprašanja zastavljal njen bivši fant Harry Styles, ki je bil gostujoči voditelj.

“Spill Your Guts” poziva udeležence, da odgovorijo na potencialno razkrivajoča in neprijetna vprašanja z detajli, ki jih morda ne želijo deliti – ali pa pojedo nekaj popolnoma odvratnega. V tem primeru bi Kendall morala popiti 1.000 let star jajčni liker ali pa svoje brate in sestre uvrstiti od najboljšega do najslabšega starša. In odločila se je za slednje.

Skoraj je že dvignila jajčni liker do ustnic. Med neprestanim smejanjem je Kendall nato le razvrstila svoje brate in sestre in presenetljivo Roba Kardashiana postavila na prvo mesto.

“Mislim, da lahko jaz odgovorim na vprašanje,” se je pošalil Harry, ko je Kendall mrmrala.

“Začela bom z besedami, da so resnično vsi izjemni,” je vztrajala Kendall, ki se očitno ni želela nikomur zameriti. Tako je začela z Robom.

“Tako dober je do svoje hčere,” je rekla o svojem bratu. “Zelo težko je, vsi so neverjetni.” Vendar jih je kljub vsemu razvrstila: Khloé, Kim, Kylie in nato Kourtney. Od neprijetnosti je nato skoraj zleza s stola.