Domov » VIP » Mlajši sestri zelo zaskrbljeni glede zdravja Kim Kardashian

Mlajši sestri zelo zaskrbljeni glede zdravja Kim Kardashian

VIP
Mlajši sestri zelo zaskrbljeni glede zdravja Kim Kardashian
📷 KKW Beauty / Instagram

Kim Kardashian nikoli ni bila sramežljiva glede razkazovanja svojega telesa. Resničnostna zvezdnica je morda znana po svoji oblinasti postavi, vendar pa je mati treh otrok v zadnjem času izgubila ogromno kilogramov – in to so opazili tudi njeni bližnji.

V nedavnih videih, ki jih je zvezdnica objavila na Snapchatu in Instagram zgodbah, lahko vidimo Kim v družbi svojih dveh mlajših sester Khloé Kardashian in Kendall Jenner, ki sta se razgovorili o Kimini opazno bolj ‘suhcani’ postavi. Kim je bila tako zelo navdušena nad komentarji njenih sester, da sta jih morali ponoviti za Snapchat video.

Kendall je izjavila, da je resnično zaskrbljena glede njene telesne teže: “Mislim, da sploh ne ješ. Izgledaš tako zelo suha.” Khloé pa je nato dodala: “Še nikoli nisem videla človeka, ki bi izgledal tako dobro. Si kot Facetune lutka na dveh nogah.” “Moja torbica je tako drobna kot ti,” je nato še dodala Kendall, medtem ko je v rokah držala svojo miniaturno torbico.

Kim je v naslednjem videu razkrila, da tehta 54 kilogramov in da še vedno ni dosegla svoje željene teže. “OK, ko dam stran lasne podaljške, tehtam manj.”

“Tvoji lasni podaljši, tvoja zadnjica, tvoje prsi, vse, težki so in ogromni. Ampak tukaj pa je anoreksična,” je izjavila Khloé med pogovorom s svojo najboljšo kolegico Maliko Haqq in pokazala na Kimin pas. “Njene roke so tako tanke kot moj mezinec.”