KEUNE svetuje in obdaruje ob nakupu linije KEUNE Design

Rešitev za čudovite lase tudi v poletnih mesecih!

Vroče sonce, slano morje in veter v laseh – sliši se sanjsko. Vendar ta sanjska kombinacija lahko slabo vpliva na zdravje in videz vaših las. Tako se v toplejših dneh marsikdo sreča s suhimi, razbarvanimi in poškodovanimi lasmi. Zato v pričakovanju poletja poskrbite za svoje lase s prenovljeno linijo izdelkov KEUNE DESIGN, ki v drogerijah dm prinaša tudi nepogrešljivo poletno darilce.

Čas počitnic je čas brezskrbnega uživanja in sprostitve, vendar ne smemo pozabiti na nego las. Sonce, morska in klorirana voda odvzameta naravno vlago in hranilne snovi, kar lahko povzroči težave, kot so prhljaj, razcepljene konice in izpadanje las. Dolgotrajna izpostavljenost UV- žarkom pa dodatno poškoduje lase in vodi v izgubo pigmenta ter pusti lase zbledele in brez sijaja.

Linija KEUNE DESIGN - Modna.si
Ohranite zdrave, sijoče in negovane lase, ki bodo dopolnili vaš brezskrbni poletni videz. (Foto: KEUNE)

Naj lasje poleti še bolj zasijejo

Ohranite zdrave, sijoče in negovane lase, ki bodo dopolnili vaš brezskrbni poletni videz. Izboljšana linija KEUNE DESIGN je tako ustvarjena z mislimi na nego las v toplejših mesecih. Napredna formula, ki je primerna za vse tipe las, pomaga lasem povrniti sijaj, vitalnost in ravnovesje vlage. Napredna linija KEUNE DESIGN Color Care zahvaljujoč izbranim sestavinam in 100 % certificiranemu organskemu olju pomaga izsušenim ter poškodovanim lasem povrniti moč. Zbledelim lasem pa povrne barvo in deluje z učinkom globinskega umivanja. Za povrnitev moči izsušenim lasem je priporočljivo, da se izogibamo prepogostemu pranju, saj s tem dodatno odstranjujemo naravno olje in vlago.

KEUNE DESIGN Color Care - Modna.si
Napredna linija KEUNE DESIGN Color Care pomaga poškodovanim lasem povrniti moč, zbledelim pa povrne barvo in deluje z učinkom globinskega umivanja. (Foto: KEUNE)

V vročih mesecih so še posebej na udaru barvani in blond lasje. Linija KEUNE DESIGN Silver Reflex je posebej zasnovana za intenzivno nego in vlaženje svetlejših las. Celotna linija KEUNE DESIGN je posebej formulirana s pšeničnimi proteini, ki obnavljajo lasne strukturo ter podarijo lasem bujnost in volumen. Zahvaljujoč provitaminu B5, ki prodre globoko v strukturo las, bodo vaši lasje ob liniji KEUNE DESIGN Repair ponovno zdravi, mehki, močni in napolnjeni z vlago. Zaščita las pa je lahko pravzaprav čisto preprosta. Že preprost klobuk je lahko učinkovit za zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov na lase, pred vstopom v bazen ali morje pa lase navlažite s čisto vodo, da absorbirajo manj soli in klora.

KEUNE DESIGN Silver Reflex - Modna.si
Linija KEUNE DESIGN Silver Reflex je posebej zasnovana za intenzivno nego in vlaženje svetlejših las. (Foto: KEUNE)

Poletno darilo ob nakupu v dm

Ker vemo, da je kakovostna nega las v poletnih mesecih ključna za ohranjanje njihove lepote in zdravja, vam Keune v sodelovanju z drogerijo dm ob nakupu kateregakoli izdelka KEUNE DESIGN za nego las podari darilo, in sicer platneno torbo Design. Ponudba velja od 27. 7. do 28. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog v drogerijah dm po Sloveniji.