Khloé Kardashian o možnosti, da bi se vrnila v objem Tristana Thompsona

Khloé Kardashian je spregovorila o trenutnem statusu svojega razmerja s Tristanom Thompsonom.

Med novo epizodo resničnostnega šova The Kardashians, ki je bila predvajana v četrtek, 8. junija opolnoči, je Khloé razkrila, kako stvari stojijo z 32-letnim igralcem lige NBA in tudi, ali obstaja kakšna možnost, da spet postaneta par.

Med klepetom z mamo Kris Jenner je Khloé povedala, da sta s Tristanom v dobrih odnosih, saj skupaj skrbita za 5-letno hčerko True in sina Tatuma, ki se je rodil prek nadomestne matere 28. julija 2022.

“S Tristanom se vedno odlično razumeva. Z njim imava odličen prijateljski odnos, dobro se razumeva in za svoje otroke bom vse pustila za sabo,” je povedala Khloé. “Kar je bilo, je bilo, zakaj bi se torej še vedno nečesa držala? Ni mi ga treba ‘kaznovati’, ker se ne bom vrnila k njemu.”

67-letna Kris se je nato spomnila “res ljubkega” trenutka, ko se je nekoč ustavila pri Khloéjini hiši in opazila, kako Tristan daje True zajtrk.

“Ja, če mene ni tukaj, ko mene ni zraven, je on tukaj,” je odgovorila Khloé. “Raje vidim, da je on tukaj kot varuška.”

Nato je dodala, da s Tristanom ohranja stvari zelo platonske.

“Še vedno obstajajo meje, zagotovo ne dopuščam veliko stvari,” je dodala Khloé. “Nikoga ni tukaj, če niso vpleteni otroci.”

Khloé je nato v spovednici še podrobneje opisala svoj odnos s Tristanom.

“Te meje je tako pomembno postaviti pri Tristanu, ker sva to pesem in ples že tolikokrat plesala,” je pojasnila. “K njimu sem se vrnila po škandalu varanja, tako da ne vem, ali je Tristan pod vtisom: ‘Oh, vau, v redu, družimo se in sčasoma se bo vrnila k meni.'”

“Razumem, zakaj bi tako mislil, zato je moja naloga, da postavim meje, ki jih sicer kažejo tudi moja dejanja,” je nadaljevala Khloé. “Vse je zelo kratko in sladko ter poskrbim, da ve, da gre vedno za otroke, ker se je tako enostavno vrniti v [navade]. Ne morem dovoliti, da te stare navade zlahka pridejo v moje življenje. To preprosto ni tisto, kar si želim.”

V zadnji izjavi je Khloé povedala Kris: “Vedno gre za otroke in to je tudi vse. Sama se ne druživa.”