Domov » VIP » Khloé Kardashian po porodu shujšala že za 14 kg! Poglej, kako…

Khloé Kardashian po porodu shujšala že za 14 kg! Poglej, kako…

VIP
Khloé Kardashian po porodu shujšala že za 14 kg! Poglej, kako…
📷 Good American Jeans

Khloé Kardashian je sredi aprila rodila svojo prvo hčerko True Thompson in od poroda pa do danes izgubila že 14 kilogramov nosečniške teže. Te zanima, kako je zvezdnici uspelo v slabih dveh mesecih shujšati za toliko kilogramov?

Khloé je razkrila, da se je takoj po porodu začela držati nizkohidratne diete, kar pomeni, da zaužije ogromno beljakovin, zaradi katerih ni nikoli lačna, ima ogromno energije in lahko posledično tudi zelo intenzivno telovadi.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Na svoji aplikaciji se je razpisala glede njenega načina prehranjevanja: “Trenutno sem na nizkohidratni dieti, ki mi jo je predpisal moj nutricionist dr. Goglia. Vsebuje veliko beljakovin, tako da grem z lahkoto v telovadnico, najboljše pa je, da nikoli nisem lačna, ker lahko konstantno jem!” Čeprav si mnogi ne predstavljajo, da bi se odrekli testeninam in kruhu pa Khloé pravi, da “je veliko lažje kot se zdi.”

33-letnica začne dan z eno jedilno žlico mandljevega masla, ki je hkrati tudi prigrizek za pred treningom, nato pa po vsakem treningu poje dve jajci, skodelico ovsenih kosmičev in eno skodelico svežega sadja. Sveže sadje zvezdnica uživa tudi za dopoldanski prigrizek pred kosilom, ki je običajno sestavljen iz 110 gramov na žaru pečenih piščančjih prsi in polovične porcije škrobnatega živila, ki je najpogosteje sladek krompir ali pol skodelice belega riža poleg zelenjave in solate.

“Solato enostavno prelijem le z oljem in kisom. Vsa zelenjava je super, vendar moj nutricionist najbolj priporoča takšno, ki vsebuje veliko železa, kakršna je špinača, rdeča pesa, šparglji in brokoli. Piščančje meso se lahko zamenja tudi za katero drugo pusto meso, vendar je zelo pomembno, da je pečeno na žaru, skuhano na pari, pečeno v pečici ali pečeno na visoki temperaturi.” Sadje, oreščki in zelenjava so zdravi prigrizki, zaradi katerih Khloé nikoli ni treba stradati.