Domov » Lepota & zdravje » Khloé Kardashian priznala, zakaj njen nos včasih izgleda povsem drugače

Khloé Kardashian priznala, zakaj njen nos včasih izgleda povsem drugače

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Khloé Kardashian priznala, zakaj njen nos včasih izgleda povsem drugače
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Khloé Kardashian želi biti že od nekdaj povsem iskrena s svojimi oboževalci. Zvezdnica serije Keeping Up with the Kardashians je za Youtube kanal revije Vogue posnela video, v katerem prikazuje svojo jutranjo lepotno rutino. V njem je priznala, da včasih malo pretirava s konturo nosu.

35-letna Kardashianka je demonstrirala svojo tehniko in medtem razkrila: “Torej, ena izmed mojih najljubših stvari je kontura nosu. Me pa tudi malo živcira.”

Mamica 1-letne True je pojasnila, da je težko vedeti, ali bo kontura na fotografiji izgledala tako dobro kot izgleda v ogledalu. “V resnici in kako kamere odsevajo svetlobo, vse izgleda drugače. Včasih naredim konturo nosu in meni osebno izgleda dobro, potem pa pogledam fotografije in izgledam čudno,” je pojasnila Khloé.

Izogiba se pretirani uporabi izdelka, zato ga malo nanese na miniaturen Artis-ov čopič, za katerega pravi, da je “kontura nosu za telebane” in z njim po vsaki strani nosu zariše eno navpično črto (številko 11) od obrvi pa do konice nosu. Na ta način nos optično izgleda tanjši.

Khloé je tudi razkrila, da se njena sestra Kim Kardashian zelo rada igra igro, ko ugiba, kdo je tisti dan naličil Khloé. “Ker ima vsak svojo tehniko in zavedam se, da nekateri ljudje moj obraz povsem spremenijo. Meni se to zdi zelo kulsko. Mislim, nikakor me to ne užali,” pravi Kardashianka. “Menim, da je to tisti, kar mora makeup narediti.”

Njeno celotno lepotno rutino in izdelke, ki jih uporablja, si lahko ogledaš v spodnjem videu: