Domov » FIT » Khloé Kardashian razkrila, s kakšnimi vajami je shujšala po porodu

Khloé Kardashian razkrila, s kakšnimi vajami je shujšala po porodu

FITLepota & zdravjeVIP
Khloé Kardashian razkrila, s kakšnimi vajami je shujšala po porodu
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Khloé Kardashian je razkrila, da je na tisti dan, ko je rodila hčerko True, tehtala 93 kilogramov in eno leto kasneje nosi velikost XS oziroma konfekcijsko številko 34 in je pripravljena razkriti svoje fitnes skrivnosti.

Khloé se zaveda, da maščevalnega telesa ne moreš imeti kar čez noč. Po porodu je trdo garala, da je izgubila vso težo, ki jo je pridobila med nosečnostjo. 35-letna zvezdnica je zdaj razkrila svojo vadbeno rutino, ki ji je pomagala shujšati na konfekcijsko številko 34.

Zvezdnica serije Keeping Up With The Kardashians je pojasnila, da ima rada različne vaje, da se jih ne naveliča, vsekakor pa ima nekaj svojih najljubših. “Vedno uživam v boksanju,” je razkrila za Us Weekly. “Ampak pogosto delam tudi metabolni krožni trening. Všeč pa so mi tudi vaje z utežmi, vendar z vmesnimi kardio intervali.”

Tretjo sezono njene oddaje Revenge Body, v kateri pomaga shujšati ljudem, so začeli snemati kmalu po porodu, tako da bodo gledalci tekom epizod lahko opazovali tudi njen napredek. “Tokrat sem na nek način tudi sama delala na svojem maščevalnem telesu,” je razkrila. “Na začetku oddaje, ko sem se pogovarjala z vsemi udeleženci, sem bila malo težja in ne ravno fit, ker ni minilo dosti časa od poroda. Zanimivo je, da sem na koncu, na razkritju ostalih, opazila tudi svoj fitnes napredek. Prav tako menim, da imam več empatije do mam, ki morajo žonglirati z vsem.”

Khloé je tudi priznala, da je imela nerealna pričakovanja, kako bo po porodu hitro izgubila vso težo, potem pa kaj kmalu ugotovila, koliko truda je dejansko treba vložiti v to. “Med nosečnostjo sem pridobila 18 kilogramov. Na dan poroda sem tehtala 93 kilogramov, kar me pe danes šokira,” je zvezdnica razkrila svoji mami Kris Jenner v intervjuju za novo sezono oddaje Revenge Body. “Misliš si, da boš rodil otroka in bo šla vsa teža stran, potem pa zapustiš porodnišnico in se sprašuješ ‘Kaj se dogaja? Zakaj imam še vedno toliko odvečne teže na sebi?'”

Ne spreglej pa tudi, kako zelo se je spremenila lepotna rutina Khloé Kardashian, odkar je mama!