Khloe Kardashian razkrila spol svojega prvega otroka

Resničnostna zvezdnica s fantom Tristanom Thompsonom pričakuje…

Khloe je vse od začetka nosečnosti čutila, da pričakuje fantka. V zadnji epizodi resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians pa je bilo končno razkrito, katerega spola je njen prvi otrok. In izkazalo se je, da je na spol otroka Khloe namignila že z nedavno objavo svojega belo-roza stajlinga na Japonskem.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Tako je, Khloe pričakuje deklico, kar pomeni, da se bo Kardashian klan letos povečal za kar tri deklice (Kim se je januarja rodila Chicago, Kylie pa je februarja rodila Stormi). Khloe je kaj kmalu po razkritju objavila tudi tvit: “Tako zelo sem vesela, da bo imela moja hčerka za vedno najboljši prijateljici Chicago in Stormi!! Bog je super!!! Hvala Gospod za najino princesko.”


33-letnica pa je tudi razkrila, da se ji še vedno niti sanja ne, kako bi poimenovala svojo prvorojenko in da je imela že izbrano ime za fantka: “NE!!! Kako je težko!!! Lol imela sem ime, če bi dobila fantka. Zdaj pa moram resnično razmisliti”


Na vprašanje ali bo sledila družinskemu trendu z imeni na ‘K’ pa je odgovorila: “V mislih imam T, vendar je opcija tudi K. Toliko vem za zdaj.”