Kim Kardashian bo pod TAKŠNIM imenom ponovno lansirala znamko ličil

Kim Kardashian oboževalcem ponuja točno to, kar si želijo – vrnitev v svet ličil.

43-letna zvezdnica je na družbenih omrežjih potrdila, da bo lansirala novo blagovno znamko ličil več let po tem, ko je objavila konec KKW Beauty.

Preberi si tudi:
Kanye West pomagal Kim Kardashian pri NOVEM imenu njene lepotne znamke KKW Beauty

Kanye West pomagal Kim Kardashian pri NOVEM imenu njene lepotne znamke KKW Beauty

Minilo je približno šest mesecev, odkar je Kim Kardashian (znova) šokirala internet, s tem ko je vložila zahtevek za ločitev od Kanyeja Westa. Nato so v naslednjih tednih…

Predstavila je tri nove izdelke in potrdila novo ime linije. Kim je tudi razkrila, kako se je njen pristop do lepote spremenil od zaprtja njene prvotne znamke ličil.

Kimina nova linija se bo imenovala SKKN BY KIM MAKEUP. Linija je bila predstavljena kot stičišče “formul, ki ljubijo kožo” in “visoko zmogljive glamuroznosti”.

“Zadnje čase sem pri svoji lepotni rutini dala prednost koži. Pri razvoju @SKKN BY KIM Makeup moj cilj ni bil le ustvariti univerzalno laskave kozmetične potrebščine, ampak tudi zagotoviti, da so naši izdelki čisti, vlažilni in pomagajo izboljšati videz in občutek kože ob vsakem nošenju,” je pojasnila na Instagram.

Nova linija bo lansirana 26. januarja ob 18. uri. Kimini prvi izdelki vključujejo linijo 10-ih mat šmink, 15 svinčnikov za ustnice in paleto z 12-imi popolnoma mat senčili.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian - Modna.si

Razkrito, kje bo predvajan film Kim Kardashian ‘The Fifth Wheel’

Prihajajoči projekt Kim Kardashian je našel svojega distributerja. Pred kratkim je bilo razkrito, da bo 43-letna resničnostna zvezdnica igrala in producirala film ‘The Fifth Wheel‘, ki naj bi…