previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Kim Kardashian je tudi uradno milijarderka!

Forbes potrdil, da se je zvezdnica pridružila klubu z 10-imi številkami!

Kim Kardashian se za večino svojega bogastva lahko zahvali svojim izjemno uspešnim linijam ličil in oblikovalcem postav.

Revija ocenjuje, da se je Kimina neto vrednost povečala na milijardo dolarjev – od približno 780 milijonov dolarjev, ki so jih nazadnje ocenili oktobra. Ekipa Forbes pravi, da sta Kimina kozmetična linija KKW Beauty in njena blagovna znamka SKIMS v večinski meri zaslužni za povečanje bogastva.

KKW Beauty letno prinese približno 100 milijonov ameriških dolarjev od njenega lansiranja leta 2017 – in ko je Kim prodala 20% lastniškega deleža v podjetju lepotnemu konglomeratu Coty, je žep pospravila 200 milijonov dolarjev. Forbes pravi, da je preostali 72-odstotni delež, ki ga ima še vedno v podjetju, vreden okoli 500 milijonov dolarjev.

Potem pa je tu še SKIMS, ki pa Forbesu še ni razkril svojih finančnih podatkov, toda revija kljub temu ocenjuje lastniški delež na približno 225 milijonov dolarjev.

Preostali del denarja je v gotovini in drugih naložbah – vključno z nepremičninami. Forbes pravi, da je Kim od leta 2012 letno prejemala vsaj 10 milijonov ameriških dolarjev (pred obdavčitvijo) od njihove resničnostne serije KUWTK.

Kim se je zdaj pridružila lastni sestri Kylie Jenner, ki je postala milijarderka z lastnim imperijem ličil … in množici drugih zvezdnikov, ki so v zadnjih nekaj letih vstopili v klub milijarderjev, vključno z njenim odtujenim možem Kanyejem Westom.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry