Kim Kardashian opozorili, da si bo zaradi Trumpa uničila ugled

Kim Kardashian je razkrila, da so jo opozorili, da bi lahko škodovalo njenemu zvezdniškemu ugledu, če se bo povezala s predsednikom Donaldom Trumpom pri reformi prestajanja zaporne kazni.

Zvezdnica serije Keeping up with the Kardashians, ki se kmalu končuje, je leta 2018 obiskala Belo hišo, kjer je prepričala predsednika, naj pomilosti Alice Johnson, prababico, ki je prestajala dosmrtno zaporno kazen zaradi nenasilne obsodbe zaradi mamil.

V intervjuju z Davidom Lettermanom za njegovo Netflix serijo “My Next Guest Needs No Introduction” je Kim pojasnila, da njena strast do reforme kazenskega pravosodja presega politiko.

Kim Kardashian opozorili, da si bo zaradi Trumpa uničila ugled
(Netflix)

“Upam, da bom v več naslednjih vladah sodelovala z Belo hišo in jim pomagala pri pomilostitvah,” je izjavila zvezdnica.

Letterman je želel iz nje izvleči, kako se počuti ob sodelovanju z Donaldom Trumpom v času, ko znane osebnosti kritizirajo njegovo upravo in značaj, vključno z njim.

“Verjemite mi, vsi so me poklicali in rekli ‘Nikar si ne drzni stopiti v to Belo hišo ali pa je tvoj ugled uničen’,” je razkrila.

Kim kljub pritiskom voditelja ni želela izreči nobene slabe besede glede Trumpa, jo je pa David pohvalil za njena dobra dela.