Kim Kardashian prisega na TA poceni serum za obraz

Stane le slabih 10 evrov!


Izkazalo se je, da se niti Kim Kardashian ne more upreti pocenim in učinkovitim kozmetičnim izdelkom. Zvezdnica sicer že leta prisega na Guerlain-ovo Orchidée Impériale kremo za obraz, vendar pa rada v svojo negovalno rutino doda tudi poceni in učinkovite izdelke. Kim je v zadnjem času navdušena nad uporabo Granactive Retinoid 2% Emulsion od znamke The Ordinary, za katerega boš odštela le 9.80€.

Kim Kardashian prisega na TA poceni serum za obraz
(The Ordinary)

Omenjena znamka je na svoji priljubljenosti pridobila prav zaradi učinkovitih izdelkov, med katerimi noben ni dražji od 20-ih evrov. Znamka pa je lansko leto sprožila celo evforijo, ko je lansirala prvo tekočo podlago – na čakalni listi je imela kar 25.000 ljudi.

V objavi na svoji spletni strani je Kim razkrila, kako upočasnjuje proces staranja in omenila tudi, da ji pri tem neizmerno pomagajo topični retinoidi omenjene znamke, ki gladijo in blažijo izgled finih linij. Za razliko od veliko drugih ‘anti-aging’ izdelkov z retinoidi, ki lahko izsušujejo in dražijo kožo, The Ordinary serum hkrati hidrira kožo in cilja na vidne znake staranja.


Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si