Domov » Lepota & zdravje » Kim Kardashian razkrila, kako preko naličenega obraza nanese zaščitni faktor

Kim Kardashian razkrila, kako preko naličenega obraza nanese zaščitni faktor

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Kim Kardashian razkrila, kako preko naličenega obraza nanese zaščitni faktor
📷 Kim Kardashian / Instagram

Kdor vsakodnevno nosi na obrazu ličila razume težavo, ko gre za ponovno nanašanje kreme z zaščitnim faktorjem (ZF) na obraz in Kim Kardashian ni nobena izjema. Izkazalo se je, da je ustanoviteljica KKW Beauty našla izdelek, ki izjemno deluje nad ličili in nedavno je na svojih Instagram zgodbah razkrila, kateri izdelek uporablja za zaščito svojega obraza pred škodljivimi UV žarki: Lumasol Post-Makeup SPF 50 Mist.

39-letna resničnostna zvezda je v seriji kratkih videoposnetkov razkrila svojo novo ZF najdbo. Prav tako je pojasnila, da ne gre za oglas, saj ni plačana za to, da bi govorila o izdelku. V prvem posnetku, v katerem spreja meglico na obraz, pravi: “Tako sem navdušena, da sem pravkar prejela ta Lumasol – pravzaprav sem jih prosila, da mi ga pošljejo ob lansiranju. Gre za zaščito pred soncem, ki jo lahko poškropite preko svojih ličil, kar morate storiti vsaki dve uri in zdi se mi, da veliko ljudi misli, da lahko to storijo samo enkrat in je dovolj, vendar ni tako.”

Seveda pa uporaba le sprejev z zaščitnim faktorjem ni dovolj za zaščito pred UV žarki. Zelo pomembno je, da pod ličila najprej naneseš kremo z zaščitnim faktorjem, sprej z ZF-jem pa nanašaš potem preko dneva, da osvežuješ zaščito. Poleg tega pa mora biti sprejanje radodarno, da je zaščita vsaj približno tako visoka, kot piše na embalaži.