Kim Kardashian tožijo zaradi nove lepotne znamke SKKN

Zvezdnica pravi, da si nekdo le želi njen denar.

V novi tožbi proti Kim Kardashian je navedeno, da zvezdnica svoj zvezdniški status uporablja za ustrahovanje majhnega podjetja za pravice do prodaje linije za nego kože … a Kimina pravna ekipa pravi, da to ni nič drugega kot “prizadevanje za denar”.

Podjetje iz Brooklyna Beauty Concepts toži Kim zaradi kršitve njenih novih blagovnih znamk, SKKN in SKKN BY Kim, ki trdi, da ima v lasti pravice do “SKKN+” in pravi, da je Kim uporabljala ime na njenih lepotnih izdelkih, kar lahko zmede stranke.

V dokumentih Beauty Concepts pravi, da so kontaktirali Kimino ekipo, potem ko je vložila dokumente, s katerimi je poskušala dobiti pravne pravice za “SKKN” … in jo obvestili, da imajo sami že pravice za blagovno znamko “SKKN+”, in prosili Kim, naj ne uporablja podobnega imena za blagovno znamko. Podjetje trdi, da je Kimina ekipa ignorirala zahtevo in vseeno lansirali kozmetično linijo.

Kimin odvetnik Michael Rhodes je za TMZ povedal, da “je Beauty Concepts prosil, naj opustimo ime SKKN. Seveda smo rekli ne. Beauty Concepts je nato izpodbijal pravice za blagovno znamko gospe Kardashian pri USPTO. Ni presenetljivo, da je USPTO zavrnil lastno oznako SKKN+ Beauty Concepts, rekoč, da “skkn” pomeni samo “koža”. Beauty Concepts je nato brez strahu poskušal narediti svoj posel navidez večji, kot je zares bil – zakupil je novo izložbo, spremenil spletno stran itd.

Rhodes pravi, da je Kimina ekipa poskušala sodelovati z Beauty Concepts, da bi kaj ugotovila, in pravi, da je “poudaril, da vodenje majhnega kozmetičnega podjetja v Brooklynu ne daje pravice, da se zapre globalno linijo za nego kože.”

Kim in Beauty Concepts se še vedno borita, kdo ima pravice do blagovne znamke … in Kimin odvetnik pravi, da je BC vložil to tožbo samo zato, da bi poskušal doseči poravnavo in zaslužiti veliko plačo.