fbpx

Kim Kardashian v Parizu oropana in v strahu za svoje življenje!

Kim Kardashian se je v ponedeljek, 3.10. zvečer po modni reviji Givenchy ravno odpravljala spat, ko je zaslišala, da več moških hodi proti vhodu njenega dvonadstropnega stanovanja za cerkvijo La Madeleine v Parizu.

Ko ji je skoraj uspelo poklicati svojega telesnega stražarja, ji je en od vlomilcev iztrgal telefon iz rok. Medtem se je njena prijateljica Simone Harouche, ki je spala v spodnjem nadstropju, zaklenila v kopalnico.

Modna stilistka in dolgoletna prijateljica družine Kardashian je nemudoma poklicala Kiminega osebnega varnostnika Pascal-a Duvier-ja, ki je bil v tistem času s Kourtney in Kendall v nočnem klubu Arc, slabe tri kilometre stran od apartmaja.

Medtem je 35-letnica vlomilce prosila, naj jo pustijo živeti in kričala, da ima doma dva otroka. Pet v policiste zamaskiranih moških ji je roke in noge vklenilo v lisice ter jo pustilo v kadi.

Kim je nekako uspelo izvleči roke iz lisic, nato pa je odhitela na balkon in po poročanju očividca histerično kričala.

Zvezdnica je kasneje (pravim) policajem povedala, da se je bala, da jo bodo posilili in ni popoloma nič razumela francosko govorečih roparjev med kaotično sceno. Je pa slišala, da so konstantno ponavljali “ring, ring” (“prstan, prstan”) in šele nato ugotovila, da iščejo 20-karatni smaragdni diamantni prstan znamke Lorraine Schwartz, ki ji ga je podaril njen mož, Kanye West. Sama je roparjem, ki so ji grozili s pištolo nato povedala, kje je pustila prstan, ki naj bi bil vreden kar 4 milijone evrov in je bil nazadnje viden v Kiminem snapchatu, ki ga je objavila prav tisti večer. Roparji so poleg prstana vzeli še nekaj nakita in dva mobilna telefona ter se nato z najetimi kolesi odpeljali, za njimi pa se je izgubila vsakršna sled.

Kimin osebni telesni stražar, ki je na kraj zločina prišel le dve minuti po tem, ko so roparji pobegnili, je mnenja, da so bili roparji notranji delavci, ki so točno vedeli, da je bilo v tistem času zmanjšano varovanje, saj je bil na vhodu zgolj en varnostnik.

Med “kriminalko” v Parizu pa je imel Kanye koncert v New Yorku, ki ga je v trenutku, ko je izvedel kaj se dogaja z njegovo ženo, prekinil z besedami “oprostite, oprostite, imamo nujen družinski primer” in odšel z odra.