Kmalu! Ulična košarka 3 na 3 v Cityparku

V največjem slovenskem nakupovalnem središču Citypark vas v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana vabijo, da se to soboto, 4. junija 2022, ob 11.uri pridružite turnirju ulične košarke, ki se bo odvijal na strehi parkirne hiše. Sonce in poletje kar vabita, da svoj prosti čas preživimo na prostem z žogo v rokah. Turnir je namenjen vsem mladim, ki jim šport in zabava pomenita ritem življenja. Kvalifikacijski turnirji bodo potekali tudi v drugih krajih. V septembru se bodo najboljše ekipe s kvalifikacijskih turnirjev pomerile med seboj na velikem finalnem turnirju v Ljubljani.

Ulična košarka je igra dveh trojk na en koš. Namen igre je zabava in razvedrilo vseh starosti na ulici. Vse ekipe so razvrščene po starostnih kategorijah in spolu. S sistemom tekmovanja se boste seznanili na prizorišču tekmovanja. Pri igri je najbolj pomemben fair play – poštena igra. Igriščni nadzornik rešuje nesporazume med tekmo, v kolikor jih igralci ne rešijo sami.

Na dogodek se obvezno prijavite najkasneje do srede, na tej povezavi. Na samem prizorišču se morajo prijavljene ekipe javiti organizatorju eno uro pred začetkom turnirja. Vsaka šola, društvo ali organizacija lahko prijavi več ekip. Prijavnine ni.

Kmalu! Ulična košarka 3 na 3 v Cityparku
V največjem slovenskem nakupovalnem središču Citypark vas v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana vabijo, da se to soboto pridružite turnirju ulične košarke