Koliko denarja zapravi Kate Middleton za svoj brezhibni videz

Ste se kdaj vprašali, koliko stane, da izgledate kot valižanska princesa Kate Middleton? Kot ena najbolj opazovanih žensk na svetu, priljubljena članica kraljeve družine menda porabi velike količine denarja za vzdrževanje njenega brezhibnega videza. Medtem ko mediji secirajo vsak njen javni nastop, vključno z njenimi lepotnimi in modnimi odločitvami, ima Kate sloves, ki ga mora ohranjati, kar pa je povezano z visoko ceno.

Glede na analizo revije Vogue Australia iz leta 2012 je Kate v 12-ih mesecih porabila okoli 160.000 dolarjev za svoj brezhiben videz. Ta zajeten proračun vključuje celoten spekter tretmajev za nego las in kože, poleg redne manikure in pedikure. Kot večina posameznikov ima tudi valižanska princesa svoje najljubše izdelke za nego kože in ličila, ki jih redno kupuje, kar je vse všteto v zgoraj omenjeni znesek. Poleg tega njeni nakupi garderobe in drugi razni stroški, kot je uporaba samoporjavitvenih sprejev vsaka dva tedna, prispevajo k ocenjeni šestmestni vsoti.

A, kot bi pričakovali od kraljeve družine, Kate za svoj modni videz ne skrbi sama, temveč se zanaša na strokovnjake. Po poročanju avstralskega Voguea naj bi Kate leta 2012 porabila približno 3.100 dolarjev za barvanje las vsakih šest tednov, skupaj z 2.500 dolarji za redno striženje pri Richard Ward Hair & Metrospa. Investirala je tudi dodatnih 13.500 dolarjev za keratinske tretmaje in redne fen pričeske (tri na teden, v vednost). Ocene Voguea so tudi, da princesa porabi približno 2.200 dolarjev na leto za kozmetiko, vključno z izdelki za nego kože in ličenjem. Predvsem naj bi si vsaka dva tedna privoščila razkošno nego obraza Bee Venom, ki jo izvajajo v londonskem Heaven, kar letno nanese okoli 6.500 dolarjev.

Kar zadeva njeno garderobo, naj bi Kate samo v letu 2012 v nove modne kose investirala približno 110.000 dolarjev. Predvsem je princesa znana po tem, da ima rada vintage modo in občasno ponovno nosi kose, kar lahko pojasni dejstvo, zakaj njen proračun za oblačila ni višji.

Po poročanju Daily Maila ima priljubljena princesa rada športne aktivnosti, kot so CrossFit, joga, kolesarjenje in tek, vendar naj ne bi uporablja osebnega trenerja. Glede na to, da je to poročilo iz leta 2012, so se njene lepotne in življenjske navade v vmesnem času verjetno spremenile, še zlasti pa zdaj, ko je v začetku leta izvedela, da je zbolela za rakom, kar je nedavno razkrila javnosti.

Preberi si tudi:
Kate Middleton - Modna.si

Zakaj princ William ni bil zraven Kate Middleton v videu o diagnozi raka

Pred slabim tednom dni je valižanska princesa Kate Middleton v video sporočilu pogumno priznala, da je zbolela za rakom. Vendar pa so se po objavi videa nekateri spraševali,…