fbpx

Koncerti, kino pod zvezdami, trampolin, razstava Red Bull Illume in Kristina Kuzmič v ALEJI

V toplih poletnih večerih se lahko v prostem času sprostite z osvežilno pijačo in prigrizkom v prijetnem ambientu na ALEJI SKY, kjer vas čakajo številni zanimivi dogodki. Ob sredah se lahko razvajate z ogledom filmske predstave pod zvezdami. Ta mesec bodo na sporedu še filmi Thor: Ljubezen in grom, Elvis in Top Gun: Maverick. Ob četrtkih se lahko udeležite koncerta na prostem, kjer bodo v juliju ozračje s pozitivno energijo napolnili Jure Lesar, Domen Don Holc in Manca Trampuš ter Kokosy. Ob petkih si lahko pričarate pravi plesni večer v divjih ritmih latinskoameriške glasbe, kjer vas bo v plesne ritme popeljal DJ. Nedelje pa so rezervirane za vaše najmlajše, saj na aktivni strehi pripravljajo zanimiva otroška gledališka doživetja.

Koncerti, kino pod zvezdami, trampolin, razstava Red Bull Illume in Kristina Kuzmič v ALEJI
V toplih poletnih večerih se lahko v prostem času sprostite z osvežilno pijačo in prigrizkom v prijetnem ambientu na ALEJI SKY, kjer vas čakajo številni zanimivi dogodki

Prav tako ne pozabite, da vas na ALEJI SKY za sproščene trenutke in radosten smeh z družino in prijatelji čaka največji trampolin na svetu. Obiskovalci tako lahko preizkusite točno tak trampolin, kot ga uporabljajo Dunking Devilsi pri svojih akrobacijah. Največji trampolin je namenjen otrokom od 6. leta starosti in odraslim, manjši pa so primerni za otroke od enega leta, na voljo pa so vse dni v tednu.

Na osrednjem prireditvenem prostoru si lahko vse do 17. julija ogledate edinstveno fotografsko razstavo Red Bull Illume. Na enem mestu lahko tako občutite čisti adrenalin in veličastne trenutke, ki so ujeti na fotografskih mojstrovinah. Mednarodno znana razstava pustolovskega in akcijskega športa predstavlja mednarodno nagrajena in najbolj osupljiva dela mladih fotografov in fotografinj ter prevzame vse, ki jih navdihuje in navdušuje akcijska in športna fotografija.

Koncerti, kino pod zvezdami, trampolin, razstava Red Bull Illume in Kristina Kuzmič v ALEJI
Na osrednjem prireditvenem prostoru si lahko med drugim vse do 17. julija ogledate edinstveno fotografsko razstavo Red Bull Illume (Foto: Robert Krumpak)

V torek je sicer najboljše novo nakupovalno središče ALEJA obiskala tudi vlogerka Kristina Kuzmič, ki je izdala slovenski prevod knjige Drži se! Ob izidu slovenskega prevoda knjige je v pogovoru z Ano Mario Mitič množici obiskovalcev med drugim zaupala, da je v prvi vrsti mama, ki se trudi biti zgled za svoje otroke, a obenem cilja na to, da je s svojo iskrenostjo zgled za vse mame, ki jo spremljajo.