Korak za korakom: Kako ustvariti slavne ‘glazed donut’ nohte Hailey BIeber

Manikura Hailey Bieber je za prste obliznit.

O manekenkinih “glazirani krof” nohtih se je vse poletje ogromno govorilo na družbenih omrežjih, podobno kot o njeni nege sijoče kože.

25-letnica je maja na prireditvi Met Gala 2022 prvič predstavila svetlikajoči se “umazano” bel videz, pri katerem je sodelovala z umetnico za nohte Zolo Ganzorigt iz LA-ja, da bi ustvarila popoln učinek mokre, prelivajoče se svetleče manikure, ki je popolno dopolnjevala njeno svilnato belo obleko Saint Laurent, okrašeno s perjem.

Manikuro, ki jo lahko preprosto poimenujemo tudi “biserno kromirani nohti”, pa lahko ustvariš tudi sama doma, saj je Zolo na svojem TikTok profilu razkrila celotni postopek, korak za korakom.

1. Najprej nanesi podlak OPI Gel Color Stay Strong Base Coat in suši 30 sekund pod LED lučko za nohte.
2. Nanesi eno plast OPI GelColor v odtenku “Funny Bunny”. Pod LED lučko suši 60 sekund.
3. Sledi nanos OPI GelColor Stay Shiny Top Coat-a, ki ga suši 60 sekund, nato pa obriši nohte z alkoholno blazinico.
4. Nato nanesi OPI Chrome Effects Mirror Shine Nail Powder v odtenku “Tin Man Can” z majhnim čopičem, kot je aplikator za senčila za enkratno uporabo in odstrani odvečno količino prahu s puhastim čopičem.
5. Zaključi s še eno plastjo nadlaka in suši 60 sekund pod LED lučko za nohte.

@zolaganzorigt

♬ original sound – Zola

Preberi si tudi:
Viralni pizza toast po receptu Hailey Bieber

Viralni pizza toast po receptu Hailey Bieber

Pico in toast si že velikokrat jedla posamično, kaj pa skupaj? Hailey Bieber je na svojem TikTok profilu objavila recept, kako pripravi slasten pizza toast in video se…