Domov » Lepota & zdravje » Kourtney Kardashian namesto šampona uporablja to živilo!

Kourtney Kardashian namesto šampona uporablja to živilo!

Lepota & zdravjeNegaVIP
Kourtney Kardashian namesto šampona uporablja to živilo!
📷 Profimedia

Kardashianke imajo vsekakor ene izmed najlepših las v Hollywoodu. Na našo srečo pa je Kourtney Kardashian razkrila nekaj skrivnosti za svilene, gladke lase in poglej, poglej, to sploh ni kakšen prestižno drag izdelek, ampak običajno živilo, ki ga imaš zagotovo že v kuhinji.

Resničnostna zvezdnica je na svoji spletni strani razkrila nasvete za sijoče lase. Objava z naslovom “My Formula for Healthy Hair” (“Moja formula za zdrave lasje”) se je začela z razlago, da običajno uporablja šampon in balzam za lase znamke Rahua, vendar pa kot večina verjetno že ve, vsakodnevno umivanje las ni ravno dobro zanje, saj lahko z njih odstrani naravna olja, zaradi česar so posledično suhi in lomljivi.


Najstarejša Kardashian sestra je odkrila edinstveno alternativo, s katero ohranja lase sijoče in čiste. “Vsake toliko časa lase le sperem z jabolčnim kisom,” je razkrila Kourtney. “Znan je po tem, da v laseh zadržuje vlago, hkrati pa z njih ne odstrani naravnih olj.”

Čeprav se jabolčni kis običajno povezuje s solatnimi prelivi in marinadami, pa tudi nežno očisti lasišče in lase ter ustvari naravni sijaj.


Če se ti zdi Kourtneyina občasna zamenjava šampona za jabolčni kis denijalna, potem boš navdušena še nad enim njenim nasvetom, ki ohranja njene lase gladke in sijoče kar med spanjem. “Še zadnja skrivnost, ki jo imam za zdrave lase pa je spanje na vzglavniku iz 100% svile. Naravne aminokisline v svili so resnično dobre tako za tvojo kožo kot tudi za lase.”