Kourtney Kardashian objavila fotografijo otrok na luksuznem avtu – poglej, kaj se je zgodilo potem!

Oboževalci niso zadovoljni s Kourtney!

Kourtney Kardashian prejema ogromno negativnih komentarjev pod fotografijo, na kateri njuna otroka sedita na 122.000 dolarjev vrednem Mercedes G-Wagon-u.

Na Instagramu je s svojimi oboževalci delila dve fotografiji, na katerih 4-letna Penelope in 2-letni Reign klečita na pokrovu avtomobila. Pod obema fotografijama so se kar usuli negativni komentarji.

“Morda so vse te fotografije s katerimi se bahate vzrok, da vas konstantno ropajo,” je zapisal en komentator, drugi pa: “Nikoli ne bi fotografiral svojih avtov, nakita itd … izgleda obupno in nič prestižno #newmoneyproblems #unfollowed #classless.”

In negativni komentarji so se nadaljevali: “Nehajte se hvaliti s svojim bogastvom. To je razlog, da zdaj ves čas živite z varnostniki okoli sebe.” “Vas še niso izučile dragocene lekcije o razkazovanju materialističnih predmetov???? V bistvu vsem razkazujete, kakšen avto vozite … mislila sem, da ste ta pametna sestra.”

Rolling into the weekend like…?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Mayonnaise-colored Benz, I push Miracle Whips

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on


Zanimivo pa je to, da je podobno fotografijo z otrokom na pokrovu avtomobila objavil tudi njen nekdanji partner Scott Disick, s katerim ima tri otroke, ki pa za razliko od Kourtney ni prejel negativnega odziva.

“Mala pošast” je zapisal pod fotografijo in komentarji so bili med drugim “Zelo lepo!?” in “Res mi je zelo všeč.” Hm, zakaj je torej Kourtney prejela toliko sovraštva?