Kourtney Kardashian razkrila, da je bil otrok v maternici v smrtni nevarnosti

Kourtney Kardashian je razkrila, da je prestala operacijo, ki je rešila življenje otroku, ki ga nosi pod srcem. Poseg, zaradi katerega bo “večno hvaležna”.

Kourtney je končno prekinila molk o svojem nedavnem obisku bolnišnice in delila fotografijo nje in Travisa Barkerja, kako se držita za roki ter dodala, da je hvaležna zdravnikom, “ker so rešili življenje najinega otroka.”

V nadaljevanju se je zahvalila Travisu, da je “prihitel k meni s turneje, da bi bil z mano v bolnišnici in potem skrbel zame, moja skala.” Prav tako izraža hvaležnost svoji mami Kris Jenner, ki jo je prav tako podpirala med strašljivo situacijo.

Zapis je nadaljevala: “Kot nekdo, ki je imel v preteklosti tri zelo lahke nosečnosti, nisem bila pripravljena na strah, da bi hitela na nujno operacijo ploda. Mislim, da nihče, ki ni šel skozi podobno situacijo, ne more razumeti tega občutka strahu.”

Kourtney je na koncu še čustveno zapisala, da je bil “največji blagoslov” to, da je odšla iz bolnišnice s svojim otrokom varnim in zdravim v trebuhu.

Kot smo poročali, je morala Travisova skupina Blink-182 prejšnji teden prekiniti svojo evropsko turnejo zaradi “nujne družinske zadeve”.

Preberi si tudi:
Travis Barker, Kourtney Kardashian - Modna.si

Je moral Travis Barker urgentno domov s turneje Blink-182 zaradi noseče Kourtney Kardashian?

Skupina Blink-182 je morala zaradi “izrednih družinskih razmer” preložiti več nastopov v Evropi. V petek zjutraj, 1. septembra je skupina objavila, da je bilo nekaj njihovih prihajajočih nastopov…

V soboto so ga opazili, ko je s Kourtney zapuščal bolnišnico v Los Angelesu.

Preberi si tudi:
Travis Barker, Kourtney Kardashian - Modna.si

Travis Barker in Kourtney Kardashian skupaj zapustila bolnišnico

Travisa Barkerja in Kourtney Kardashian so v soboto, 2. septembra opazili skupaj zapuščati bolnišnico po tem, ko je moral Travis urgentno odleteti iz Evrope, kjer trenutno nastopa s…