Domov » Prehrana » Kourtney Kardashian razkrila recept za detoks napitek, ki pospeši presnovo

Kourtney Kardashian razkrila recept za detoks napitek, ki pospeši presnovo

PrehranaVIP
Kourtney Kardashian razkrila recept za detoks napitek, ki pospeši presnovo
📷 Profimedia

In to ni fit ali razstrupljevalni čaj!

Kourtney Kardashian nas konstantno zasipava z zdravimi prehranjevalnimi nasveti. Ona je razlog, zakaj je naša shramba založena z manuka medom. Zdaj pa je zvezdnica razkrila enostaven recept za detoks napitek, ki ga uživa vsako jutro za pospešitev metabolizma že v zgodnjih jutranjih urah.

“Doma imam ogromne kozarce z vodo, v katerih so namočena zdrava živila. Študije so pokazale, da 2 do 5 dcl filtrirane vode s svežo limono zjutraj pomaga pospešiti metabolizem in razstrupiti telo,” je Kardashianka zapisala na svoji strani in aplikaciji.

Sveže stisnjen limonin sok pa ni edina stvar, ki jo Kourtney doda v vodo. Z ingverjem in meto poskrbi tudi za imunski sistem, katerih okusa se presenetljivo odlično ujameta skupaj. “Ko naredim vodni napitek, so sveži okusi tako dobri, da na koncu tekom dneva popijem veliko več kot le 2-5 dcl te vode.

Če nisi ljubiteljica navadne vode, potem boš s tem okusnim detoks napitkom veliko lažje zaužila dovolj vode tekom dneva. Vse, kar potrebuješ je le nekaj osnovnih sestavin, ki jih dobiš v vsaki živilski trgovini.

To so sestavine in natančne količine, ki jih Kourtney vsako jutro doda v detoks vodo:

  • 1/2 kumare, olupljene in narezane na rezine
  • sveže stisnjen sok iz 1/2 limone
  • 5 cm ingverjeve korenine
  • 1 limeta, narezana na rezine
  • 10-12 svežih listov mete
  • ščepec himalajske soli

Ne spreglej tudi, kako narediš avokadov puding po receptu Kourtney Kardashian in katero super živilo Kourtney redno dodaja v svoje smutije!