Domov » VIP » Kraljica Elizabeta končno spregovorila o Meghan Markle in princu Harryju

Kraljica Elizabeta končno spregovorila o Meghan Markle in princu Harryju

VIP
Kraljica Elizabeta končno spregovorila o Meghan Markle in princu Harryju
📷 Profimedia

Po tem, ko sta vojvoda in vojvodinja suseška prejšnji teden šokirala javnost, še bolj pa člane kraljeve družine z naznanitvijo, da izstopata iz kraljeve družine, je zdaj o situaciji končno spregovorila tudi monarhinja.

Kraljica Elizabeta je v izjavi za javnost povedala:

“Danes je moja družina zelo konstruktivno razpravljala o prihodnosti mojega vnuka in njegove družine. Moja družina in jaz v celoti podpiramo željo Harryja in Meghan, da si kot mlada družina ustvarita novo življenje. Čeprav bi si želeli, da bi ostala člana kraljeve družine s polnim delovnim časom, spoštujemo in razumemo njuno željo po samostojnem življenju kot družina, medtem ko ostajata cenjeni del moje družine. Harry in Meghan sta jasno povedala, da se v svojem življenju ne želita zanašati na javna sredstva, zato smo se dogovorili, da bomo imeli prehodno obdobje, v katerem bosta suseška preživljala čas v Kanadi in Veliki Britaniji. To so zapletene zadeve, ki jih mora rešiti moja družina in še nekaj dela je potrebnega, vendar sem zahtevala, da se končne odločitve sprejmejo v prihodnjih dneh.”

Mnogi se sprašujejo, ali jima bo kraljica odvzela kraljeva naziva, vendar poznavalec kraljeve družine, Robert Lacey trdi, da glede na to, da je kraljica v izjavi uporabila besedo “suseška”, Meghan Markle in princu Harryju očitno ostajata kraljeva naziva.