“Kraljica kodrov” predstavlja prvorazredno vstopnico do brezhibnih valov, kodrov in spiral

Vstopite v novo obdobje salonske nege kodrov z izdelki Keune Care Confident Curl, vašo prvorazredno vstopnico do brezhibnih valov, kodrov in spiral. Veganska formula z do 96 % naravnih sestavin zagotavlja takojšnjo 24-urno anti-frizz zaščito in do 90 % manj lomljenja las.

Živimo v času, ko sprejemamo naravno teksturo naših las, kar pomeni, da ne izravnavamo svojih kodrov vsak dan s ploščatim likalnikom, ampak se z njimi ponašamo. Pred tem pa je potrebno ugotoviti, kakšen tip kodrov imate in katere izdelke je najbolje uporabiti. Kakšne vrste kodrov imate, je odvisno od več dejavnikov: vaše DNK, oblike lasnih mešičkov in načina, kako vaši lasje padajo.

S tradicijo in strokovnostjo do vidnih rezultatov

Novi izdelki Keune Care Confident Curl so zasnovani in razviti v lastnih laboratorijih podjetja Keune, da bi zadostili vsem potrebam valovitih, kodrastih in spiralastih las. Za zagotovitev najboljših rezultatov preobrazbe las globinski negi poleg šampona in regeneratorja dodajte še negovalno masko in kremo. Maska Care Confident Curl bo pustila vaše kodre gladke in brez krepastega učinka, saj karitejevo maslo zagotavlja nujno vlago in zaščito, kokosovo olje pa ščiti pred izgubo beljakovin. Krema Care Confident Curl brez izpiranja zagotavlja neprimerljivo gladkost, obliko in sijaj. Za dolgotrajno obstojnost kodrov jih oblikujte in posušite na zraku ali uporabite difuzor. Ko se kodri posušijo, stresite pri korenu za volumen.

Sledite vodniku “Kraljice kodrov”

Od najmehkejših valov 2A, pa vse do najtesnejših spiral 4C, ni kodrov, ki jih Bianca Hulmann, globalna ambasadorka za Keune Haircosmetics, ne bi znala ukrotiti. “Kraljica kodrov”, ki je že pri 16 letih odprla svoj prvi salon na podeželju São Paula, ni le frizerka in uspešna poslovna ženska, ampak v vlogi ambasadorke navdihuje in izobražuje številne ljudi po vsem svetu s svojo strastjo, znanjem in predanostjo umetnosti las. Sledite njenemu vodniku korak za korakom in ponudite vašim kodrom nego, ki si jo zaslužijo. Izdelki Keune Care so na voljo samo v salonih Keune.