fbpx

Kris Jenner v skrbeh za finančno stanje svoje hčere Kylie Jenner

V klanu Kardashian/Jenner vsi člani služijo veliko denarja, kljub temu pa je mamagerka Kris Jenner postala zaskrbljena zaradi nenadzorovanega, norega, ekstravagantnega zapravljanja svoje najmlajše hčere Kylie Jenner, ki se na družbenih omrežjih redno hvali z dragimi stvarmi, med katerimi je tudi uporaba privatnega letala v vrednosti 72 milijonov dolarjev, včasih za ekstremno kratke lete.

Pred kratkim je Kylie na Instagramu objavila fotografijo, na kateri sta Kylie in njen partner Travis Scott, ki objeta stojita pred dvema privatnima letaloma. Objava vsebuje razvpiti napis: “Greva z mojim ali tvojim?”

Kris Jenner v skrbeh za finančno stanje svoje hčere Kylie Jenner
(Vir: KylieJenner / Instagram)

Objava je bila všečkana več kot 8-milijonkrat, vendar je Kylina objava odprla tudi do neskončnih negativnih komentarjev ljudi, ki so menili, da je neokusna in ni ravno v skladu s podobo “eko bojevnice”, ki jo prav tako poskuša portretirati.

En od komentarjev se je glasil: “Kylie toliko zapravlja, da je po tem, ko je kupila letalo, vskočila njena mama in ji rekla, naj se malo upočasni.” Po poročanju Page Six-a, naj bi imela Kris dovolj hčerinega ekstravagantnega zapravljanja.

Kyliejine mame pa ne skrbi samo privatno letalo, temveč njen celoten “razkošen življenjski slog”. Življenjski slog, ki po besedah vira vključuje porabo 300.000 dolarjev na mesec samo za oblačila. Vir je nadaljeval:

Kris Jenner v skrbeh za finančno stanje svoje hčere Kylie Jenner
(Vir: KylieJenner / Instagram)

“Kris jo poziva, naj bo bolj odgovorna s svojim denarjem, pametno vlaga. Toda Kylie je stara 24 let, ima svojo blagovno znamko in počne, kar hoče.”

Kylie pa je nagnjena tudi h kupovanju nepremičnin v Kaliforniji, saj naj bi bilo na njeno ime pisanih kar pet različnih rezidenc. Tam je njeno glavno prebivališče v Hidden Hillsu, za katerega je leta 2016 plačala 12 milijonov dolarjev, vendar ima že načrte za bližnji sanjski dom, nakup prazne parcele za 15 milijonov dolarjev in priprava načrtov za dvorec po meri z arhitektom Richardom Landryjem. V Bel-Airu naj bi spomladi 2020 za 36,5 milijona dolarjev kupila dobrih 1400 kvadratnih metrov veliko vilo v soseski.

Če dodamo še vilo na Beverly Hillsu, ki sta jo s Scottom kupila leta 2018 za več kot 13 milijonov dolarjev, ima v lasti skupno približno 80 milijonov dolarjev vrednih nepremičnin. In vsak mesec mora za vse plačati davek, ki za njene nepremičnine znaša skoraj 1,3 milijona dolarjev ČISTO VSK MESEC (z drugimi besedami: 15 milijonov dolarjev letno).