fbpx

Kristina svetuje: Spoznaj kozmetiko Martur iz kozjega mleka

Tokrat vam predstavljam še eno super novost.

Odslej se lahko razvajate z naravno kozmetiko Martur, ki je narejena iz kozjega mleka. Znamka Martur je v celoti ustvarjena in izdelana v Sloveniji.

Kozmetika Martur - Modna.si
Kozmetika Martur iz kozjega mleka

Kozmetika iz kozjega mleka postaja vse bolj priljubljena zaradi svojih številnih koristi za kožo in lase. Kozje mleko je naravno bogato z vitamini (A, B, C in E), proteini, minerali in maščobami, ki imajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravega in mladostnega videza kože.

Ena izmed ključnih prednosti kozmetike iz kozjega mleka je njena vlažilna lastnost. Mlečna

Kozmetika Martur iz kozjega mleka - Modna.si
Nega s kozmetiko Martur je primerna za vse tipe kože, primerna za oba spola in vse starostne skupine.

kislina v kozjem mleku pomaga ohranjati vlago v koži, kar je ključnega pomena za preprečevanje suhe kože in pojava gub. Prav tako kozje mleko pomaga pri pomirjanju razdražene in občutljive kože ter zmanjšuje vnetja.

Naravna maščoba v kozjem mleku pomaga pri obnovi kožne pregrade, zaradi česar je koža bolj prožna in gladka. Hkrati pa tudi pomaga pri zmanjševanju poškodb zaradi sončnega sevanja ter izboljšuje videz pigmentacij.

Nega s kozmetiko Martur je primerna za vse tipe kože, primerna za oba spola in vse starostne skupine. Usmerjena v trajnost in rezultate. Vsi izdelki so dermatološko testirani, ne vsebujejo parfumov in barvil.

With love,

Kristina