Kuharski trik: Kako pogreti ostanke pizze, da je hrustljava kot sveža
Če so tvoje oči včasih večje od želodca in ti je ostala pizza od prejšnjega večera, potem boš še kako vesela tega kuharskega trika…
Ali si jedla v pizzeriji, jo vzela za domov ali pa si jo naročila domov, vsi vemo, da je pizza najboljša sveže pečena in še vroča. In kaj bi morala torej narediti, ko v hladilniku najdeš ostanke pizze? Ali pa ko ti dostavijo pizzo, ki je le še mlačna?
Če si kaj podobna nam, potem verjetno tudi ti (neuspešno) pogrevaš pizzo v pečici in končaš s suhim in trdim testom. Vse do danes! Razkrivamo ti, kako pogreješ ostanke pizze in jih narediš hrustljave kot sveže pečene.
Potrebuješ zelo vročo ponev s pokrovom in malo olivnega olja. Na ta način boš ustvarila hrustljavo skorjico, dodatki na pizzi pa se bodo lepo segreli in popolnoma nič izsušili.
Zdaj veš … čim dlje stran od pečice!