Kurirska programska oprema Deliveo

Živimo v časih, ko je nakupovanje prek spleta in pametnih naprav nasploh postalo ne le trend, temveč del našega vsakdana. Zakaj? Naročanje z nekaj kliki na aplikaciji namreč ne le omogoča popolno udobje, temveč je tudi preprosto lahko, zato ga lahko uporabljajo skorajda vsi. Za lastnika spletnih storitev ali trgovine pa seveda zadeva ni tako enostavna. V želji po omogočanju udobnega naročanja in konkurenčnosti na trgu mora marsikdaj sprejeti kompromise, ki niso nujno le pozitivne narave, a rešitev se ponuja na dlani.

Nakupovanje preko spleta (Foto: Tirachardz / Freepik)
Nakupovanje preko spleta (Foto: Tirachardz / Freepik)

S kurirsko programsko opremo bo dostava še lažja

Kurir dostavil paket (Foto: Unsplash)
Kurir dostavil paket (Foto: Unsplash)

Največji stres za lastnika trgovine s sedežem na spletu je namreč dostava blaga. Potreben je nadzor nad dostavno službo, pa komunikacija z dispečerjem, seveda je pomemben tudi stik s samim kupcem in na tej točki se zaveda lahko že zakomplicira. Slednje pa nikakor ni nujno. S kurirsko programsko opremo boste olajšali svoje delo in delo celotne ekipe, saj boste lahko v nekaj preprostih korakih natančno načrtovali, nadzorovali in upravljali proces od nakupa pa do dostave. Sistem za kurirske storitve v oblaku je na voljo vse od leta 2012, namenjen pa je vsem ponudnikom storitev dostave paketov ali dostave na dom, ki želijo zagotoviti preglednost in organiziranost.

Primerno za dostavo paketov in hrane

Kurirska programska oprema ima številne prednosti, ki jih nikakor ne gre spregledati. S pomočjo programa boste lahko namreč natančno določili dostavljavca paketa ali ga kadarkoli poslali v dostavo drugim dostavnim službam. Obenem program omogoča, da med dostavo paket spremljate in nadzorujete njegov položaj. Dostavo pa lahko sproti spremlja tudi kupec, ki je tako v vsakem trenutku obveščen, kje se njegova pošiljka giblje. Program je tako namenjen optimizaciji samih dostavnih postopkov, omogoča pa tudi natančno načrtovanje poti do končnega cilja. Zaradi vnaprej določene trase boste tako prihranili pri gorivu in času, obenem pa boste natančno spremljali, kaj se dogaja s pošiljko. Storitve se že poslužujejo podjetja za proizvodnjo in dobavo različnih artiklov, popolnoma primerne so tudi za dostavo hrane. Programska kurirska oprema se obenem ves čas razvija v skladu s potrebami njenih uporabnikov, zato ni nobenega dvoma, da ne bi ustrezala tudi vam.

Kurir dostavil paket (Foto: Envato Elements)
Kurir dostavil paket (Foto: Envato Elements)