Lej, zaklad velikonočnega zajčka v ALEJI

Bližajo se velikonočni prazniki, ko bomo z bližnjimi lahko uživali v dobrotah in skupaj preživeli prijetne trenutke. Pred veliko nočjo pa so presenečenja za obiskovalce pripravili tudi v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu, ALEJI.

Ta četrtek se prične nagradna igra Lej, zaklad velikonočnega zajčka. Poiščite čarobno besedo na štirih točkah in rešitev odložite v veliko zajčkovo skrinjico na osrednjem prireditvenem prostoru v pritličju ALEJE. S tem se borite za bogate nagrade, med njimi tudi otroško kolo, darilne bone Desetak in velikonočni paket. Nagradna igra bo potekala vse do torka, 19. aprila, žreb nagrad pa bo dan pozneje.

Lej, zaklad velikonočnega zajčka v ALEJI
Aleja

Na velikonočno soboto bo potekal tudi Pirholov, kjer se boste podali na lov za čokoladnimi velikonočnimi jajčki. Nagradna igra bo potekala v dveh terminih, in sicer ob 11. in 17. uri na strehi ALEJA SKY.

Izkoristite konec tedna kot čas za razvajanje – v ALEJI lahko v več kot 80 trgovinah najdete nešteto stvari, okrepčate pa se lahko v restavracijah s pestro kulinarično izbiro. Na edinstveni ALEJI SKY lahko poleg otrok, ki bodo uživali ob lovu na pirhe, na svoj račun pridete tudi vi. Streha nakupovalnega središča namreč ponuja veliko možnosti tako za športne aktivnosti kot tudi prijeten sprehod po svežem zraku. Med velikonočnimi prazniki lahko svoje bližnje presenetite tudi z darilnimi boni Desetak, ki so unovčljivi vseh trgovinah in lokalih v ALEJI. Dobite jih na info točki nakupovalnega središča ali pa jih hitro in preprosto naročite kar preko spleta na www.aleja.si.