Lepotna skrivnost: Kako do gostejših obrvi v kratkem času!

Goste obrvi so ene od najbolj iskanih lepotnih trendov letošnjega leta. Polne in definirane obrvi pa ne pridejo kar same od sebe (no, razen za tiste redke srečnice, kot je na primer Cara Delevingne), ampak zahtevajo kar nekaj dela.

Razlog, zakaj tvoje obrvi rastejo počasi (in nikakor ne izgledajo tako, kot si želiš) se morda skriva v tem, da iz lepotne rutine izpuščaš ključno stvar: piling.

Mnogo strokovnjakov za obrvi po celem svetu pridiga o pilingu obrvi in to z zelo dobrim razlogom. Piling pomaga preprečiti vraščanje dlak, kar se na koži odraža v obliki izboklinic na predelu obrvi.

Tako kot se lahko zamašijo pore na obrazu zaradi nošenja ličil, se lahko zamašijo tudi folikli obrvi, še posebej pa, če imaš močne dlake, ki se po depiliranju z voskom rade vraščajo. Piling obrvi se ti morda zdi še en ekstremni korak v lepotni rutini, ampak če nosiš veliko ličil na obrveh, potem imaš lahko veliko koristi od rednega, blagega pilinga.

Takrat ko delaš piling obraza, spotoma naredi tudi piling obrvi. Vendar pozor! Pri izvajanju pilinga obrvi moraš biti zelo previdna in nežna. Prekomerni piling lahko povzroči, da ti obrvi začnejo izpadati, zato ga izvajaj le občasno – največ enkrat na teden in že zelo kmalu boš v ogledalu zagledala gostejše obrvi!

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry