Domov » VIP » Ljudje navdušeni! Khloé Kardashian izgleda kot na začetku njene kariere

Ljudje navdušeni! Khloé Kardashian izgleda kot na začetku njene kariere

VIP
Ljudje navdušeni! Khloé Kardashian izgleda kot na začetku njene kariere
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Dolgoletne ljubiteljice serije Keeping Up with the Kardashians boste prepoznale ta videz!

Serija Keeping Up with Kardashians je že sama po sebi velik izziv, potem pa je tu še konstantno ohranjanje videza v tip top formi. Kim, Kylie, Kendall, Kourtney in Khloé so vse ljubiteljice rednega spreminjanja izgleda in zahvaljujoč podaljškom in lasuljam se pogosto sprašujemo ali so si res pobarvale lase ali zopet nosijo lasuljo.

Khloé Kardashian je v preteklih letih na svojih laseh eksperimentirala že s številnimi odtenki blond barv. In medtem ko so svetli lasje na nek način že skoraj postali njen zaščitni znak – in jo ločijo od njenih sester, ki so večino časa temnolaske – pa je Khloé zdaj spremenila barvo las in izgleda kot njeni dve starejši sestri.

Za novo KKW Fragrance Diamonds kolekcijo v sodelovanju s Kim in Kourtney si je Khloé spremenila barvo las v rjavo.

Na reklami imajo vse tri sestre podobno čokoladno rjave lase, ki so stilirani v bujne kodre. Vsaka v roki drži svoj parfum, ki naj bi odražal osebni vonj vsake od sester.

Njeni čokoladno rjavi lasje zelo spominjajo na videz, ki ga je nosila že prej – spomni se na prve sezone serije Keeping Up with Kardashians, kjer je imela Khloé temne lase kot njene sestre.

Sprva je bilo sicer nejasno ali si je zvezdnica potemnila lase, vendar pa je kaj kmalu sama razjasnila (in razočarala svoje oboževalce), da je bila to le lasulja.

“O moj bog vsi se navdušujejo nad mojo rjavo lasuljo lol uau kdo bi si mislil lol,” je tvitnila zvezdnica.